Saraya Resort

Saraya Resort ligger en kort gåtur fra stranden i Alindas. Hotellet har et dejligt poolområde med smuk udsigt over bugten. Tilkøb gerne morgenmadsbuffet og få en god start på dagen. I løbet af dagen kan du så spise noget godt og let eller få en friskpresset juice i hotellets bar ved poolen. Omgivelserne er også velegnede til dig, der gerne vil være aktiv i ferien med vandreture, mountainbike eller yoga.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer eller 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 19 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Saraya Resort ligger omkring 300 meter fra Alindas strand som strækker sig flere hundrede meter sydpå. Undervejs finder du nogle lokale tavernaer og barer. På den anden side af bugten ligger Agia Marina og havnen, hvor det er godt 3 kilometer. Gå til den skjulte strand i "Kryfos" og opdag hulerne langs vejen, hvor de lokale ville gemme sig under slaget ved Leros i november/december 1943 eller tag en cykeltur til en biavler og køb lokalt produceret honning.

Et poolområde med pool, solstole og parasoller samt poolhåndklæder og pool- og snackbar. Omkring poolområdet er der terrasser med græs, hvor du kan læne dig tilbage i en solstol og lytte til en podcast eller læse en god bog.

Pool og snackbar hvor morgenmadsbuffeten serveres. I løbet af dagen kan du spise noget let og velsmagende eller drikke en friskpresset juice.

Saraya Resort arrangerer yogaklasser, vandaerobic, græske danseaftener, cykelture og madlavningskurser i græsk madlavning. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. Fitnessrum. Cykeludlejning.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben kl. 08.00-24.00. Deponering i receptionen mod betaling. Strygejern og strygebræt kan lånes. Trapper og niveauforskel i og uden for hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Når voksne tilkøber morgenmad hjemmefra, spiser børn under 12 år gratis.

Alle hoteller i Leros

Crithonis Paradise

Crithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i hotellets jacuzzi.

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser i Alinda på Leros. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Alinda

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en lang sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.

Artemida

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.

Emerald

Lejlighedshotellet Emerald på Leros har en dejlig have med små siddepladser spredt i det frodige grønne område. De lyse og rummelige lejligheder giver dig mulighed for selvforplejning, men autentiske taverner og cafeer ligger tæt på, så benyt lejligheden til at booste dit indtag af autentisk græsk mad. En dukkert i det krystalklare vand er kun en kvart gåtur væk, ved Alinda-stranden.