Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med havudsigt. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 22-24 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse i etage med 2 ord. senge

Familie-værelser med terrasse. Familie-værelserne er placeret i bungalower i hotellets have og i nærheden af hotellets pools. På nedre plan findes opholdsrum med to enkeltsenge. En trappe op findes badeværelse med hårtørrer, badekar og toilet. To trapper op er der et soveværelse med dobbeltseng. Åben planløsning mellem etagerne og ingen dør til soveværelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eler 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon. Familie-værelserne består af to soveværelser med dør mellem værelserne. Et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Et badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32-35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.