Flisvos

  • • Central beliggenhed i Sitia
  • • Wifi på hele hotellet
  • • Et stenkast fra stranden

Vil du bo med god beliggenhed i Sitia, og en smuk udsigt over den glitrende bugt? Så er Flisvos, et prisvenligt og enklere alternativ. Uanset hvor du vil hen, om det er til stranden, havnen, butikker, barer eller restauranter, er du der på fem minutter. Morgenmaden serveres i den lille have.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Atmosfæren
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 55 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Flisvos er et lille hotel i det centrale Sitia, blot 50 meter fra stranden. Her er et morgenmadsrum med hyggelig udendørs del, hvor du starter feriedagen med en enkel morgenmad. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice mod betaling. Lille have.

Hotellet har også parkering, hvis du har booket lejebil. Hvis du vil udforske mere af Sitia og Kreta, er der et busstoppested 150 meter herfra. Vej skal krydses for at komme til stranden. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Sitia

Itanos

Hotel Itanos ligger i hjertet af Sitia – med caféer, taverner og butikker rundt om hjørnet. På tagterrassen findes både pool og restaurant. Her kan du slå dig ned med en drink og samtidigt beundre havet, havnen og byens huse, der klatrer op ad bjergsiden.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa et af Sitias hoteller – et hotel med et rummeligt poolområde, en lækker spa og skøn beliggenhed nær stranden og centrum. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

El Greco Sitia

På det populære hotel El Greco Sitia bor du centralt blandt Sitias charmerende smalle stræder og er nær tavernaer og barer. Et svalende dyp er nær da havet og stranden ligger en kort gåtur herfra.