El Greco Sitia

  • • Gratis aircondition og wifi
  • • Central beliggenhed
  • • Bekvemme dobbeltværelser

På det populære hotel El Greco Sitia bor du centralt blandt Sitias charmerende smalle stræder og er nær tavernaer og barer. Et svalende dyp er nær da havet og stranden ligger en kort gåtur herfra.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 70 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel El Greco Sitia er et populært, familieejet hotel i det centrale Sitia. Her er en hyggelig og hjemlig atmosfære hvor ejerne af hotellet gør alt for at du skal få en rigtig dejlig ferie. Udenfor døren ligger Sitias hyggelige gader med butikker og caféer. Stranden ligger blot en kort gåtur herfra og strandpromenaden er kantet af restauranter med havudsigt.

På El Greco er der gratis wifi og receptionen er åben kl. 07.00-24.00. Hotellet ligger på en høj, med en stejl bakke ned til havnen og stranden.

Måltider

Indgår:

  • Enkel morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Sitia

Flisvos

Vil du bo med god beliggenhed i Sitia, og en smuk udsigt over den glitrende bugt? Så er Flisvos, et prisvenligt og enklere alternativ. Uanset hvor du vil hen, om det er til stranden, havnen, butikker, barer eller restauranter, er du der på fem minutter. Morgenmaden serveres i den lille have.

Itanos

Hotel Itanos ligger i hjertet af Sitia – med caféer, taverner og butikker rundt om hjørnet. På tagterrassen findes både pool og restaurant. Her kan du slå dig ned med en drink og samtidigt beundre havet, havnen og byens huse, der klatrer op ad bjergsiden.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa et af Sitias hoteller – et hotel med et rummeligt poolområde, en lækker spa og skøn beliggenhed nær stranden og centrum. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.