DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotel beliggende midt i den charmerende by Sitia. Her bor du i fine suiter med din egen private opvarmede indendørs pool eller jacuzzi samt en sauna. Hotellets beliggenhed kunne ikke være bedre, her bor du med kort gåtur til stranden og kun få meter fra centrum af Sitia hvor restauranter, cafeer og barer ligger på rad og række langs havnen.


Værelsestyper

Suiter for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 1 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

DeMaNi Suites tilbyder et unikt ophold, hvor du kan nyde sauna, privat pool eller jacuzzi i suiten og efterfølgende gå ud i byen og spise god mad om aftenen. Hotellet ligger på en lidt roligere gade lige ved strandpromenaden og havnen i Sitia.

Morgenmadsbuffeten er tilberedt af udvalgte lokale produkter og serveres på tagterrassen, hvor du også kan nyde udsigten over havet og Sitia.

Gratis wifi på hele hotellet. Receptionen er åben kl. 08.00-10.00 og kl. 16.00-22.00.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Sitia

Flisvos

Vil du bo med god beliggenhed i Sitia, og en smuk udsigt over den glitrende bugt? Så er Flisvos, et prisvenligt og enklere alternativ. Uanset hvor du vil hen, om det er til stranden, havnen, butikker, barer eller restauranter, er du der på fem minutter. Morgenmaden serveres i den lille have.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa et af Sitias hoteller – et hotel med et poolområde, en lille spa og skøn beliggenhed nær stranden og centrum. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

El Greco Sitia

På det populære hotel El Greco Sitia bor du centralt blandt Sitias charmerende smalle stræder og er nær tavernaer og barer. Et svalende dyp er nær da havet og stranden ligger en kort gåtur herfra.