Bedømmelse af Sitia Beach City Resort & Spa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

1018 bedømmelser
Meget godt
 
470
Godt
 
411
Middel
 
98
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

22-10-2019

af susannekryger

Dejligt hotel og by

Vi har lige holdt 1 uges ferie her. Personalet var meget flinke, stedet var rigtig fint og rent og byen hyggelig og ikke speciel turist præget. Kan varmt anbefales at tage hertil hvis man gerne vil opleve Kreta uden at blive overrendt af turister.

 
22-10-2019

af RMB-dk Odense, Danmark

Kan varmt anbefales

Lækkert hotel lige ved dejlig sandstrand og tæt ved byen. Hotellet har venligt personale, lækker morgenmad og servicen er i top. Efter få minutters gang lander man på en hyggelig lokal havnepromenade i byen, hvor de lokale spiser og hygger om aftenen. Lufthavnen ligger ca 15 minutters kørsel væk, men på den anden side af bjergtoppen, så man er ikke generet af flytrafik. Det koster ca 10 euro fra lufthavnen til hotellet og taxaerne holder lige uden for døren.

 
16-10-2019

af 706hannel København, Danmark

Fantastisk dejligt hotel

Kan varmt anbefale Sitia Beach Hotel. Dejligt hotel. Lækre værelser. Alt personale er meget serviceminded. Gælder hele vejen rundt i reception, rengøring, restaurant etc. Morgenbuffet er rigtig lækker med stort udvalg. Pool området dejligt, og flere pools. Vi kommer rigtig gerne tilbage til Sitia og Sitia Beach Hotel.

 
01-10-2019

af 546jetter

Fantastisk

Fantastisk ferie, skønt roligt sted, med perfekt service og meget venligt personale, ikke mindst de skønne unge mennesker ved poolbaren, altid sjov og godt humør. Morgenbuffeten er et kapitel for sig selv :-)

 
11-09-2019

af crc2016 Struer, Danmark

Endnu en dejlig ferie på Sitia Beach Resort & Spa

Skønne værelser med en fantastisk udsigt, dejlige senge og lækkert badeværelse. Et dejligt engageret personale, som altid er parat til at hjælpe og en skøn direktør som virkelig var interesseret i gæsternes ve og vel. Lækker morgenmadsbuffet. Vi kommer gerne tilbage igen til næste år