Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

440 bedømmelser
Meget godt
 
192
Godt
 
142
Middel
 
58
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

19-07-2018

af Trine P

Skuffende for pengene

Da vi ankom til hotellet, var vores værelse ikke frit, så vi blev sendt over på de gamle værelser, hvor air conditioning og bruserhovedet ikke virkede. Dagen efter ventede vi mellem 30 min til 45 min, på vores værelsesnøgle, hvor der i beskrivelsen af værelset stor, at vi ville få et værelse med udsigt mod omgivelserne. Vi endte bag poolbaren, hvor vi kiggede lige ind i et andet hus, og der var larm hele dagen + natten. Buffeten var kedelig, der var pasta + pommes, dagens tre måltider, mangler noget variation. Guiderne på hotellet spiste sammen, med gæsterne og optog bordene.

 
18-07-2017

af SvenStewe Hvidovre, Danmark

Dejlige værelser og fin service

Vi var en familie på fire (2 voksne, 2 teenagepiger) og vi havde booket to dobbeltværelser i hovedbygningen, det ene med udsigt til pool og kyst, det andet til kyst. Værelserne var nye og meget pæne og rene. Den daglige rengøring var meget tilfredsstillende. Personalet er meget venlige og imødekommende. Vi ankom klokken 22:00 og blev modtaget med et let måltid. Poolområdet er som hel området meget pænt og velholdt.

 
07-10-2016

af spunk1232014 Holstebro, Danmark

Rigtig godt hotel

Mange gode oplevelser, fint personsale altid oplagt, vil gerne komme der igen, rengøring af værelserne hverdag, fri bar ved poolen alle opførte sig virkeligt godt et sted man kunne hygge sig og havde det rart.

 
27-07-2015

af Annette-F-J-1971 Højslev, Danmark

Dejlig familieferie for store og små

Vi var på familietur med tre generationer, så alderen var fra 3 år til 70 år - alle fuldt ud tilfredse med opholdet. Super godt og afvekslende mad i all inkl. pakken til de tre hovedmåltider - rigelig med drikkevarer til alle aldre hele dagen. Eftermiddags snacken bestod "kun" af is eller et stykke kage (lidt frisk frugt, små sandwich eller lign. ville have været super). Rigtig fine, rene og rolige pool områder, både den store og børnepoolen - dog kunne man ønske sig at hotellet håndhævede at man ikke må/kan reservere liggestole. Man skulle tidligt op for at sikre sig liggestole og parasol, ærgerligt da der er rigeligt af dem, men folk ligger håndklæder for så at dukke op og bruge deres reserverede stole sidst på dagen. Kunne folk nøjes med at tage en stol når de brugte dem, ville der på alle tider være rigelig med stole og skygge til alle!! Vi boede i bungalows i stueplan, temmelig gamle og slidte, men vigtigst af alt rene - meget små hvis man skal have børn på værelserne - men vi skulle jo på den anden side kun sove der, så ok til det formål. Terrassen foran er meget lille, ville være dejligt hvis den var lidt større, specielt når man har små børn der ligges tidlig i seng. En stor mangel på værelserne er dog, at der ikke er noget sted at tørre håndklæder, badetøj m.v. - selv det mindste tørrestativ udenfor ville have gjort en stor forskel - vi blev dog kreative og brugte hækken til at tørre tøj på... Stranden, som ligge meget tæt på brugte vi ikke meget - p.g.a. meget vind var der temmelig store bølger og det kombineret med, at der også er en del klippestykker på stranden, gjorde stranden uinteressant for os med små børn. Havde det været stille vejr ville stranden sikkert have været fin. Tror måske der findes mere børnevenlige strande andre stedet i området. Masser af liv, barer, restauranter, butikker m.v. på gaden lige nedenfor hotellet. Hotelstørrelsen er perfekt for familier med små børn, da de lynhurtigt lærer at finde vej rundt. Et trygt og godt hotelmiljø. Tror det er en god ide hvis hotellet prioriterer at satse på ældre gæster, samt børnefamilier fremfor unge "fulde" englændere, ikke at vi oplevede store problemer, men kan se af tidligere anmeldelser at der har været problemer. Samtidig burde man måske tage hånd om de katte der bor/opholder sig på hotellet. Kan man ikke lide katte skal man blive væk. Omvendt, er man katte elsker skal man også blive væk, for man bliver dårlig over at se de meget tynde katte der bor på hotellet. Det ville være mere humant at indfange dem og få dem aflivet. Alternativt sørge for at fodre dem tilstrækkeligt. Alt i alt et rigtigt dejligt hotel og måske vi en dag vender tilbage til Kyknos Beach.

 
19-05-2023

af Sophia1629 Hampshire, Storbritannien

Nice hotel but poor drink/food

Stayed here for a week mid May with a friend. Hotel itself was nice clean and modern, hotel staff are pleasant and friendly. We had all inclusive for the week but realistically was a waste of money. Food was below average buffet area was very small (about 9 dishes) and food choices was extremely limited. Some of the food is not listed in English only German which made things difficult unless it was immediately obvious. We ended up eating out at local restaurants some nights as food was repetitive. Breakfast they don’t offer much hot options and savoury wise only dry bread and pastries which taste like they had been left out for a week.All fizzy drinks such as coke and lemonade were flat and not enjoyable to drink. Area was good location bars in stalis about 20 minute walk nice in the evening. Overall would stay in hotel again as it was clean and modern but would avoid doing all exclusives as it wasn’t worth it. I had better quality food and drink outside hotel.