Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 47 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Super venligt personale og fin buffet til alle mål tider og gode drikkevarer fin moderne Hotel med god beliggenhed
-
Der var aldrig varm vand om morgenen på værelset

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
Personalet
-
At man har betalt for all inklusiv og så skal betale for nogle drikkevarer fx frappe’ udover. Det virker lidt småligt. Ønske om frisk fisk hver dag

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
Alle de søde mennesker som sørgede for at vi havde det godt.
-

Bekræftet køb : 2023-09-10


8 ud af 10

+
At man nåede at få plads ved poolen når man kom, Vores middag på ala carte restauranten var perfekt, dog lidt for store portioner. Det havde en god beliggenhed, tæt på by.
-
Der mangler pool underholdning som feks vand aerobic, noget gymnastik, vand basket. Bedre underholdning end bare 3 kvinder der synger, og gerne hver dag. Det var alt for presset i restauranten med alle de gæster, så der mangler plads.

Bekræftet køb : 2023-08-27


9 ud af 10

+
Sødt personale (ikke rengøringen)
-

Bekræftet køb : 2023-08-13


9 ud af 10

+
At det var hyggeligt og lille, -personalet var godt og hyggen ved poolbaren om aftenen var perfekt.
-
De havde kedelig sodavand/ikke Coco cola eller Pepsi, men billig cola. Vi købte sodavand i supermarkedet hver dag. Hverken os selv eller vores døtre kunne lide det. Det har vi aldrig prøvet før på all inklusive hotel…

Bekræftet køb : 2023-07-23


8 ud af 10

+
God betjening - intet at klage over
-

Bekræftet køb : 2023-07-16


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

459 bedømmelser
Meget godt
 
204
Godt
 
146
Middel
 
61
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

14-08-2023

af Christian B København, Danmark

En god og rar familieferie

Hotellet er rent, rydeligt og rart. Vi boede i en af, bungalow værelserne. Værelserne var lidt små, men rigtig fine. Terrassen dertil var skøn, især fordi det lå ud til en lille sti mellem de andre bungalows. Dette gav lidt liv uden travlhed. Vi havde et problem med myre, som de løste på få minutter, med en form for gift. Personalet er søde, hjælpsomme og meget servicemindede! Området hotellet lå i var skønt, tæt på strand, restauranter, biludlejning, supermarkeder og butikker. Det eneste lille minus, ville nok være buffeten. Det var lidt kedeligt, og udvalget ikke ret stort. Men de gjorde sig umage, og det trækker op. Om ikke andet, var der mange gode restauranter i nærheden. En anden kæmpe fordel er, at man kunne få store glas. Det er sjældent i en all inclusive ferie. Så det var skønt man ikke behøvede at løbe frem og tilbage for, at få et 25 cl glas. Meget stor fordel, især i varmen. Vi nød vores ferie her! Absolut anbefalelsesværdigt.

 
19-07-2018

af Trine P

Skuffende for pengene

Da vi ankom til hotellet, var vores værelse ikke frit, så vi blev sendt over på de gamle værelser, hvor air conditioning og bruserhovedet ikke virkede. Dagen efter ventede vi mellem 30 min til 45 min, på vores værelsesnøgle, hvor der i beskrivelsen af værelset stor, at vi ville få et værelse med udsigt mod omgivelserne. Vi endte bag poolbaren, hvor vi kiggede lige ind i et andet hus, og der var larm hele dagen + natten. Buffeten var kedelig, der var pasta + pommes, dagens tre måltider, mangler noget variation. Guiderne på hotellet spiste sammen, med gæsterne og optog bordene.

 
18-07-2017

af SvenStewe Hvidovre, Danmark

Dejlige værelser og fin service

Vi var en familie på fire (2 voksne, 2 teenagepiger) og vi havde booket to dobbeltværelser i hovedbygningen, det ene med udsigt til pool og kyst, det andet til kyst. Værelserne var nye og meget pæne og rene. Den daglige rengøring var meget tilfredsstillende. Personalet er meget venlige og imødekommende. Vi ankom klokken 22:00 og blev modtaget med et let måltid. Poolområdet er som hel området meget pænt og velholdt.

 
07-10-2016

af spunk1232014 Holstebro, Danmark

Rigtig godt hotel

Mange gode oplevelser, fint personsale altid oplagt, vil gerne komme der igen, rengøring af værelserne hverdag, fri bar ved poolen alle opførte sig virkeligt godt et sted man kunne hygge sig og havde det rart.

 
27-07-2015

af Annette-F-J-1971 Højslev, Danmark

Dejlig familieferie for store og små

Vi var på familietur med tre generationer, så alderen var fra 3 år til 70 år - alle fuldt ud tilfredse med opholdet. Super godt og afvekslende mad i all inkl. pakken til de tre hovedmåltider - rigelig med drikkevarer til alle aldre hele dagen. Eftermiddags snacken bestod "kun" af is eller et stykke kage (lidt frisk frugt, små sandwich eller lign. ville have været super). Rigtig fine, rene og rolige pool områder, både den store og børnepoolen - dog kunne man ønske sig at hotellet håndhævede at man ikke må/kan reservere liggestole. Man skulle tidligt op for at sikre sig liggestole og parasol, ærgerligt da der er rigeligt af dem, men folk ligger håndklæder for så at dukke op og bruge deres reserverede stole sidst på dagen. Kunne folk nøjes med at tage en stol når de brugte dem, ville der på alle tider være rigelig med stole og skygge til alle!! Vi boede i bungalows i stueplan, temmelig gamle og slidte, men vigtigst af alt rene - meget små hvis man skal have børn på værelserne - men vi skulle jo på den anden side kun sove der, så ok til det formål. Terrassen foran er meget lille, ville være dejligt hvis den var lidt større, specielt når man har små børn der ligges tidlig i seng. En stor mangel på værelserne er dog, at der ikke er noget sted at tørre håndklæder, badetøj m.v. - selv det mindste tørrestativ udenfor ville have gjort en stor forskel - vi blev dog kreative og brugte hækken til at tørre tøj på... Stranden, som ligge meget tæt på brugte vi ikke meget - p.g.a. meget vind var der temmelig store bølger og det kombineret med, at der også er en del klippestykker på stranden, gjorde stranden uinteressant for os med små børn. Havde det været stille vejr ville stranden sikkert have været fin. Tror måske der findes mere børnevenlige strande andre stedet i området. Masser af liv, barer, restauranter, butikker m.v. på gaden lige nedenfor hotellet. Hotelstørrelsen er perfekt for familier med små børn, da de lynhurtigt lærer at finde vej rundt. Et trygt og godt hotelmiljø. Tror det er en god ide hvis hotellet prioriterer at satse på ældre gæster, samt børnefamilier fremfor unge "fulde" englændere, ikke at vi oplevede store problemer, men kan se af tidligere anmeldelser at der har været problemer. Samtidig burde man måske tage hånd om de katte der bor/opholder sig på hotellet. Kan man ikke lide katte skal man blive væk. Omvendt, er man katte elsker skal man også blive væk, for man bliver dårlig over at se de meget tynde katte der bor på hotellet. Det ville være mere humant at indfange dem og få dem aflivet. Alternativt sørge for at fodre dem tilstrækkeligt. Alt i alt et rigtigt dejligt hotel og måske vi en dag vender tilbage til Kyknos Beach.