Deluxe-værelse

Deluxe-værelse med balkon eller terrasse. En parasol og to solstole er reserveret til dig på stranden. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine, inkl. kapsler. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine - kapsler indgår. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Familie-værelse deluxe

Familie-værelse deluxe med balkon. Familie-værelset består af to soveværelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i en eller to sovesofaer. Pudemenu. Gratis wifi og aircondition. Aircondition kan reguleres individuelt i hvert soveværelse. Deponering mod betaling. Køleskab, en flaske vand indgår og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. espresso kaffemaskine, inkl. kapsler. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler i hvert soveværelse. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite deluxe

Junior-suite deluxe med balkon eller terrasse og havudsigt. En parasol og to solstole er reserveret til dig på stranden. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine, inkl. kapsler. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine, inkl. kapsler. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm, inkl. balkon.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite

Suite med balkon eller terrasse og havudsigt. En parasol og to solstole er reserveret til dig på stranden. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Køleskab - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel samt kaffe/te. Nespresso kaffemaskine, inkl. kapsler. Ved ankomsten er der en flaske kretensisk vin og sodavand på værelset. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser samt toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.