The Island

Velkommen til The Island, en storslået oase på solrige Kreta. Nyd en kølig dukkert i det blå eller slap af med en bog i en af hængekøjerne. Hotellet byder gæster over 16 år velkommen, hvilket gør det til det perfekte valg til en afslappende ferie.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 2 personer. Superior-værelser med fælles infinity-pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

The Island byder gæster over 16 år velkomne, og ligger i den lille by Gouves, ca. 10 kilometer fra Hersonissos og 18 kilometer fra Heraklion. Hotellet har 4 pools; 3 udendørs pools og en indendørs pool der er åben fra morgen til aften. Sandstranden er kun 10 meter væk, og her findes solstole, parasoller samt håndklæder. Strandbar.

På hotellet er der buffetrestauranten The Kitchen, der serverer morgenmad og middag. Hotellet har også 2 a la carte-restauranter; den italienske Veranda Bar og internationale Stone Bar serverer dejlig frokost, mens den græske The Taverna er åben til middag flere gange om ugen (reservation kræves). Pæn påklædning kræves til middag i både a la carte- og buffetrestauranten (lange bukser, chinos eller pæne shorts for mænd og knælangt for kvinder. Ingen sports- eller strandtøj). Lobbybar.

Spa med massage, sauna, hydromassage pool, jacuzzi og indendørspool mod betaling. Gratis yoga, pilates og vandgymnastik 6 gange om ugen. Gratis fitness-faciliteter, tennis, bordtennis, volleyball og basketball. Billard og airhockey mod betaling. Gratis wifi på hotelområdet.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Hotellet er kontantløst, hvilket betyder, at eventuelle udgifter sættes på værelset. Vejen skal krydses for at nå stranden. Ca. 10 kilometer fra Hersonissos og 18 kilometer fra Kretas hovedstad, Heraklion, hvor du blandt andet kan besøge det arkæologiske museum.

Høj musik fra hotellet og/eller dets omgivelser kan opfattes som forstyrrende. Det kan ske både om dagen og om aftenen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmad serveres kl. 07.30-11.00 og middag kl. 18.30-21.45.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Gouves

Gouves Bay

Vil du bo nær stranden og Kretas hovedstad Heraklion, er Gouves Bay et godt valg. Her kan du selv vælge, om du vil tilbringe dagen ved poolen eller stranden, og for børnene er der en fin græsplæne til leg og sport.

Naiades Crete

Naiades er inden for bekvem gåafstand fra Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser og dagene kan tilbringes ved poolområdet og her er der plads på græsplænen i skyggen til lidt alenetid. Morgenmadsbuffet indgår!