Naiades Crete

Naiades er inden for bekvem gåafstand fra Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser og dagene kan tilbringes ved poolområdet og her er der plads på græsplænen i skyggen til lidt alenetid. Morgenmadsbuffet indgår!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 30 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 4 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 450 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Naiades har et stort og dejligt poolområde med en stor pool og en mindre, lavvandet pool (56cm dyb). Solstole og parasoller. Poolbar. Morgenmaden indtages i et morgenmadslokale eller udenfor ved poolen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Uden for hotellet er der et udvalg af restauranter og barer. Omkring 450 meter til Marina Beach, lidt over en kilometer til centrum af Gouves og omkring 10 kilometer til Hersonissos.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Til sommeren 2024 sælges dobbeltværelserne kun med balkon.

Alle hoteller i Gouves

Gouves Bay

Vil du bo nær stranden og Kretas hovedstad Heraklion, er Gouves Bay et godt valg. Her kan du selv vælge, om du vil tilbringe dagen ved poolen eller stranden, og for børnene er der en fin græsplæne til leg og sport.

The Island

Velkommen til The Island, en storslået oase på solrige Kreta. Nyd en kølig dukkert i det blå eller slap af med en bog i en af hængekøjerne. Hotellet byder gæster over 16 år velkommen, hvilket gør det til det perfekte valg til en afslappende ferie.