Gouves Bay

Vil du bo nær stranden og Kretas hovedstad Heraklion, er Gouves Bay et godt valg. Her kan du selv vælge, om du vil tilbringe dagen ved poolen eller stranden, og for børnene er der en fin græsplæne til leg og sport.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Helt klart personalet.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 850 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Gouves Bay er et mindre All Inclusive-hotel nær stranden i Gouves, omtrent halvvejs mellem Kretas hovedstad, Heraklion, og feriestedet Hersonissos.

Gouves Bay har et poolområde med en pool med en børneafdeling og en poolbar. Nedenfor hotellet ligger stenstranden. Solstole og parasoller er inkluderet både ved poolen og stranden. Poolhåndklæder er inkluderet.

Buffetrestauranten Malena serverer morgenmad, frokost og middag, med temaaftener et par aftener om ugen, der serverer mad fra det græske, italienske eller kinesiske køkken. Poolbaren serverer drinks og snacks i løbet af dagen.

Bordtennis, dart og beachvolley er inkluderet. Hotellet afholder også yoga og andre dagtimerne aktiviteter. Der er også en græsplæne til fodbold og andre spil samt et minimotionsrum. Billard mod betaling.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Det nærmeste centrum er omkring 850 meter væk. Vej skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Kontinental morgenmad før kl. 07.30, mod forespørgsel
  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Snacks i poolbaren, kl. 11.30-12.30 og 16.30-18.00
  • Is for børn og unge under 18 år i poolbaren, kl. 17.00-18.00
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drinks ad libitum i poolbaren, kl. 11.00-23.00
  • Madpakke mod forespørgsel

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Gouves

The Island

Velkommen til The Island, en storslået oase på solrige Kreta. Nyd en kølig dukkert i det blå eller slap af med en bog i en af hængekøjerne. Hotellet byder gæster over 16 år velkommen, hvilket gør det til det perfekte valg til en afslappende ferie.

Naiades Crete

Naiades er inden for bekvem gåafstand fra Marina Beach i Gouves. Her bor du i lyse og pænt indrettede dobbeltværelser og dagene kan tilbringes ved poolområdet og her er der plads på græsplænen i skyggen til lidt alenetid. Morgenmadsbuffet indgår!