Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse eller med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand er inkluderet - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelser med terrasse og udgang til fælles pool. På terrassen er der to solstole og en parasol. Poolen deles med tre andre værelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand er inkluderet - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse med fælles infinity-pool

Dobbeltværelser med terrasse og udgang til fælles infinity-pool. På terrassen er der to solstole og en parasol. Poolen deles med tre værelser. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand er inkluderet - genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 2 personer.