Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt eller udsigt over floden. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Junior-suite

Junior-suiter i etage med balkon og delvis havudsigt. På nedre plan er der opholdsrum og badeværelse med hårtørrer, bruser og toilet. Ovenpå er der hems med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Åben planløsning mellem etagerne. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite med privat pool

Suiter med balkon eller terrasse og med privat pool. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Vin, vand og frugt findes på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med terrasse eller balkon. Superior-værelserne består af et opholdsrum og et soveværelse, der kan opdeles med en skydedør. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelser med terrasse og udgang til fælles pool. På terrassen er der stole og solstole samt en stige ned i poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 24 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.