Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to separate senge, samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. Minibar på forespørgsel mod betaling. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

Grand Suiter med privat pool

Grand Suite beliggende på 2. sal med privat pool på balkonen. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. Minibar på forespørgsel mod betaling. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Udeplads med privat pool og havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Suiter med privat pool

Suiter med privat pool med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. Minibar på forespørgsel mod betaling. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Udeplads med privat pool.

Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to separate senge, samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. En skydedør deler soveværelset fra sovesofaen. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. Minibar på forespørgsel mod betaling. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser med delt pool

Superior-værelser med delt pool. En dobbeltseng eller to separate senge, samt mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Lille køleskab. Minibar på forespørgsel mod betaling. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terrasse med delt pool.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.