Myrion Beach

Myrion Beach er et fint og moderne voksenhotel, der byder gæster over 16 år velkommen, beliggende lige ved stranden i charmerende Gerani på Kreta. Nyd et elegant poolområde, to restauranter og aktiviteter såsom fitnessrum, padel og en afslappende spa. For ekstra luksus - book et værelse med privat pool.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Superior-værelser med delt pool for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Suiter med privat pool for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 75 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et pænt hotel med et moderne touch, for voksne over 16 år. Ved det elegante og frodige poolområde er der en stor pool og poolbar hvor du kan købe noget at drikke. Lige ved hotellet breder sandstranden sig ud og indbyder til dyp i det krystalklare vand. Både ved poolen og stranden er der gratis solstole, parasoller og håndklæder.

Hotellet har en buffetrestaurant, hvor du kan spise morgenmad og middag. Frokosten serveres i poolbaren. À la carte-restauranten Thymari er åben til middag. En bar i lobbyen. Buffeten har forskellige temaer et par gange om ugen.

Hvis du ønsker at træne, tilbyder vi fitnessrum og padel mod betaling, udstyr kan lejes. Roomservice i løbet af dagen mod betaling. Aftenunderholdning et par gange om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Ladestation til elbiler mod betaling. Strygefaciliteter kan lånes. Elevatorer er kun tilgængelige i tre ud af fem bygninger.

Centrum i den charmerende by Gerani ligger ca. 1 kilometer herfra, med sin skønne oprindelige græske atmosfære. Her er taverner, caféer og et bageri, samt en bred strand. Vil du udforske omgivelserne, kan du tage lokalbussen til populære Chania eller Platanias.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.00 og middagen kl. 18.45-21.30.

Alle hoteller i Gerani

Asterion Suites & Spa

Asterion Suites & Spa ligger direkte over stranden i Gerani og er en oase for dem over 16 år, der gerne vil slappe af i rolige og behagelige omgivelser, spise god og sund mad og bare tage dagen som den kommer. Behagelige solsenge venter ved poolen og vil du dyrke motion, er der både fitnessrum og cykler der kan lånes. Book halvpension eller All Inclusive Ultra for at få en ekstra feriefølelse.

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach der er det seneste medlem af vores populære familiehoteller. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhed direkte på stranden i Gerani, tilbyder store poolområder for børn og voksne samt flere restauranter og flere aktiviteter. Her findes selvfølgelig også børnenes favorit Club Polly & Mino samt mulighed for at forbedre svømmekundskaberne på vores svømmeskole. Hotellet består af to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger tættest på stranden, og Olympus ligger bag ved Aphrodite med grønne områder og planter. Begge områder har rummelige lejligheder for hele familien. For den som vil opleve bylivet, findes Platanias ca. 15 minutter til fods fra Gerani.

Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for den store familie eller vennegruppen - her er plads til op til 8 personer. Her kan I nyde stilheden og hygge jer med en privat pool og grill- og madlavnings muligheder udendørs. Villaen har egen have med citrustræer, oliventræer og velduftende krydderurter som lavendel og oregano. I kan også leje en privat kok og måske fejre fødselsdag eller måske bryllupsdag?