Myrion Beach

  • • Elegant poolområde
  • • Nær stranden
  • • Book værelse med privat pool
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Myrion Beach er et nybygget moderne hotel, lige ved stranden i charmerende Gerani på Kreta. Nyd et elegant poolområde, to restauranter og aktiviteter som gratis fitnessrum og paddletennis. Book et værelse med privat pool eller smuk havudsigt.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Grand Suiter med privat pool for 2-4 personer. Junior-suiter for 2-3 personer. Superior-værelser med delt pool for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Suiter med privat pool for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

dejligt nyt hotel. Lækre værelser - gode senge - god rengøring - god betjening i receptionen
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Myrion Beach i Gerani på Kreta er et helt nybygget hotel med et moderne touch. Ved det elegante og frodige poolområde er der en stor pool med børnesektion, og poolbar hvor du kan købe noget at drikke. Lige ved hotellet breder sandstranden sig ud og indbyder til dyp i det krystalklare vand. Både ved poolen og stranden er der gratis solstole, parasoller og håndklæder.

Hotellet har en hovedrestaurant, en a la carte-restaurant som er åben for middag samt en bar hvor du kan nyde en drink inden middagen. Buffeten har forskellige temaer et par gange om ugen.

Vil du træne, er her gratis fitnessrum (for gæster over 18 år, yngre kun i voksnes selskab) og paddletennis (udstyr mod betaling). Roomservice i dagstimer mod betaling. Aftenunderholdning et par gange i ugen.

Centrum i den charmerende by Gerani ligger ca. 1 kilometer herfra, med sin skønne oprindelige græske atmosfære. Her er taverner, caféer og et bageri, samt en bred strand. Vil du udforske omgivelserne kan du tage lokalbussen til populære Chania eller Platanias.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension og halvpension extra mod tillæg.

Halvpension er morgenmad og middag. Middag kan byttes med frokost og skal ønskes 1 dag i forvejen.

Halvpension extra inkluderer 5 dage med halvpension/uge og 10 dage med halvpension/2 uger.