Asterion Suites & Spa

Asterion Suites & Spa ligger direkte over stranden i Gerani og er en oase for dem over 16 år, der gerne vil slappe af i rolige og behagelige omgivelser, spise god og sund mad og bare tage dagen som den kommer. Behagelige solsenge venter ved poolen og vil du dyrke motion, er der både fitnessrum og cykler der kan lånes. Book halvpension eller All Inclusive Ultra for at få en ekstra feriefølelse.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2-4 personer. 2-værelses suiter med pooladgang for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Voksenhotellet Asterion Suites & Spa, opkaldt efter kong Asterion, en af de store guder i græsk mytologi, har et afslappende poolområde med pool, store og komfortable loungesofaer, sækkestole, solstole og parasoller. Poolhåndklæder kan lånes.

I hotellets buffetrestaurant Matter serveres morgenmadsbuffet med elementer fra den traditionelle græske morgenmad med yoghurt, honning og olivenolie samt sunde salater og friske à la carte-retter à la minute i løbet af dagen samt frokost og middag. 35° er hotellets à la carte-restaurant og er åben til middag og her kan du spise det bedste fra det kretensiske køkken med et moderne touch ved brug af friske lokale råvarer - bordreservation anbefales og dresscode er påkrævet, lange bukser til mænd. Veganske og glutenfrie retter fås på alle menuer. Poolbaren er åben fra tidlig morgen til efter midnat og byder på smoothies, kaffe og måske en aperitif før middagen.

Hotellets spa har sauna, dampbad og forskellige spa-behandlinger mod betaling. To morgensessioner og en aftensession med yoga om ugen samt 15 minutters nakke- og hovedmassage er inkluderet. Hvis du vil træne, er der fitnessrum, og hotellet udlejer cykler, hvis du vil udforske de landlige omgivelser med olivenlunde, små landsbyer eller bare cykle en tur og svømme ved en øde strand.

Gratis wifi på hele hotellet. Stranden under hotellet er en sten- og klapperstenstrand og den bliver hurtigt dyb. Hotellet ligger omkring 2 kilometer fra centrum af Gerani, hvor der er taverner, caféer og et bageri, og omkring 5 kilometer fra centrum af Platanias. Der er 18 kilometer til Chania by. Fra hovedvejen går der lokale busser både vestpå mod Falassarna og østpå mod Platanias som har et stort udvalg af restauranter, underholdning og butikker samt til charmerende Chania by.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet, frokost eller middagsbuffet inkl. vand)
  • All Inclusive Ultra

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30, frokosten kl. 12.00-18.00 og middagen kl. 19.00-22.00.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Matter, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i restauranten Matter, kl. 12.00-18.00
  • Middagsbuffet i restauranten Matter, kl. 19.00-22.00
  • Middag i 35°-restauranten, kl. 19.30-23.00
  • Minibar med lokale og internationale drinks, genopfyldes dagligt
  • Picnickurv med sandwich, snacks og drikkevarer - mod reservation
  • Lokale og udvalgte internationale mærker af forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i poolbaren, kl. 10.00-00.10

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Gerani

Myrion Beach

Myrion Beach er et fint og moderne voksenhotel, der byder gæster over 16 år velkommen, beliggende lige ved stranden i charmerende Gerani på Kreta. Nyd et elegant poolområde, to restauranter og aktiviteter såsom fitnessrum, padel og en afslappende spa. For ekstra luksus - book et værelse med privat pool.

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach der er det seneste medlem af vores populære familiehoteller. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhed direkte på stranden i Gerani, tilbyder store poolområder for børn og voksne samt flere restauranter og flere aktiviteter. Her findes selvfølgelig også børnenes favorit Club Polly & Mino samt mulighed for at forbedre svømmekundskaberne på vores svømmeskole. Hotellet består af to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger tættest på stranden, og Olympus ligger bag ved Aphrodite med grønne områder og planter. Begge områder har rummelige lejligheder for hele familien. For den som vil opleve bylivet, findes Platanias ca. 15 minutter til fods fra Gerani.

Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for den store familie eller vennegruppen - her er plads til op til 8 personer. Her kan I nyde stilheden og hygge jer med en privat pool og grill- og madlavnings muligheder udendørs. Villaen har egen have med citrustræer, oliventræer og velduftende krydderurter som lavendel og oregano. I kan også leje en privat kok og måske fejre fødselsdag eller måske bryllupsdag?