Geraniotis Villa

Geraniotis Villa er det perfekte valg for den store familie eller vennegruppen - her er plads til op til 8 personer. Her kan I nyde stilheden og hygge jer med en privat pool og grill- og madlavnings muligheder udendørs. Villaen har egen have med citrustræer, oliventræer og velduftende krydderurter som lavendel og oregano. I kan også leje en privat kok og måske fejre fødselsdag eller måske bryllupsdag?

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

4-værelses villa for 4-8 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 8 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Geraniotis Villa er en gammel bygning fra 1786 beliggende i byen Gerani, der i dag er totalrenoverer til feriebolig med både privat pool og en stor udeplads med muligheder for at lave mad udendørs.

Villaen har to pools hvoraf den ene er en lille rund børnepool. Den store pool er 1,5 meter dyb, børnepoolen 0,4 meter. Begge er opvarmet til mindst 20 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller.

Rundt om villaen er der køkken-/krydderurte have med grøntsager og oliven-, appelsin-, citron- og mandarin træer. På villaens store udeplads er der grill, ovn og gasblus. I kan også leje en privat kok gennem receptionen på hotel Geraniotis Beach. Villaen har et musiksystem så der kan danses på terrassen efter middagen. vær opmærksom på at villaen er røgfrit område.

Nær villaen er der et lille minimarked og ved hovedvejen ca. 800 meter herfra, et mindre supermarked, en taverne, apotek, og et bageri. Appelsin- og olivenlunde indbyder til skønne cykel- og gåture. Der er et begrænset antal cykler i villaen (2 voksencykler og 1 barnecykel). Stranden i Gerani ligger 1,5 kilometer herfra. Stranden består af sand og rullesten. På dele af stranden kan der lejes solstole og parasoller.

Du kan tilkøbe transfer til villaen med Apollo. Du tager med transferbussen til og fra lufthavnen til hotel Geraniotis Beach og videre derfra med privat transport, som arrangeres af hotellet. Indcheckning på hotel Geraniotis Beach. Afstand mellem Geraniotis Beach og Geraniotis Villa er ca 2,5 km.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Gerani

Myrion Beach

Myrion Beach er et fint og moderne voksenhotel, der byder gæster over 16 år velkommen, beliggende lige ved stranden i charmerende Gerani på Kreta. Nyd et elegant poolområde, to restauranter og aktiviteter såsom fitnessrum, padel og en afslappende spa. For ekstra luksus - book et værelse med privat pool.

Asterion Suites & Spa

Asterion Suites & Spa ligger direkte over stranden i Gerani og er en oase for dem over 16 år, der gerne vil slappe af i rolige og behagelige omgivelser, spise god og sund mad og bare tage dagen som den kommer. Behagelige solsenge venter ved poolen og vil du dyrke motion, er der både fitnessrum og cykler der kan lånes. Book halvpension eller All Inclusive Ultra for at få en ekstra feriefølelse.

Caldera Beach

Velkommen til Apollo Mondo Family-hotellet Caldera Beach der er det seneste medlem af vores populære familiehoteller. Caldera Beach har en fantastisk beliggenhed direkte på stranden i Gerani, tilbyder store poolområder for børn og voksne samt flere restauranter og flere aktiviteter. Her findes selvfølgelig også børnenes favorit Club Polly & Mino samt mulighed for at forbedre svømmekundskaberne på vores svømmeskole. Hotellet består af to områder, Olympus og Aphrodite. Aphrodite ligger tættest på stranden, og Olympus ligger bag ved Aphrodite med grønne områder og planter. Begge områder har rummelige lejligheder for hele familien. For den som vil opleve bylivet, findes Platanias ca. 15 minutter til fods fra Gerani.