Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine, kapsler medfølger. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Glasdør mellem soveværelse og badeværelse. Frostede glasvægge til bad og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i etage

Dobbeltværelser i etage med balkon. På nedre plan findes opholdsrum med mulighed for ekstra opredninger i sovesofa og åben planløsning til badeværelse med glasdøre til brus og toilet. En trappe op er der hems med dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine, kapsler medfølger. Tv med internationale kanaler. Glasdør mellem soveværelse og badeværelse. Frostede glasvægge til bad og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Dobbeltværelser med terrasse og privat pool. På terrassen er der borde og stole og en stige ned i poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine, kabler medfølger. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Glasdør mellem soveværelse og badeværelse. Frostede glasvægge til bad og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite med privat pool

Suiter med privat pool på ca. 20 kvm på terrassen. På terrassen er der stole og borde og en stige ned i poolen. Suiten består af et opholdsrum og et soveværelse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis aircondition og deponering. Minibar. Nespresso maskine, kapsler medfølger. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Glasdør mellem soveværelse og badeværelse. Frostede glasvægge til bad og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.