Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse med havudsigt eller med delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med terrasse i stueplan og havudsigt. Der er to solstole på terrassen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite deluxe

Junior-suiter deluxe med terrasse og privat pool. På terrassen er der borde og stole samt solstole. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 38 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Junior-suite superior

Junior-suiter superior med balkon eller terrasse og fælles pool. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 46 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Større dobbeltværelse

Større dobbeltværelser med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Suite

Suiter med terrasse og privat pool med vandfald. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 62 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen

Værelsesstørrelse: Ca. 25-30 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.