9 Muses

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Hotel 9 Muses bor du nær både stranden og centrum af den charmerende lille by Agios Nikolaos. Alle hotellets 2-værelseslejligheder har en smuk udsigt over havet.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, udsigt og service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

9 Muses er et lille lejlighedshotel med en personlig atmosfære beliggende direkte ved havet i Agios Nikolaos. Der er gratis wifi overalt på hotellet og en dejlig bar. Lokaltrafik uden for hotellet og en vej skal krydses for at nå stranden, der ligger ca. 5 minutter til fods væk.

Hotellet ligger tæt på centrum af Agios Nikolaos, der ligger i fiskerhavnen. Byen bliver nogle gange kaldt for Kretas hjerte og er i dag et af de mere hotte steder på Kreta med sine livlige taverner og dejlige barer. Ammoudi-stranden ligger ca. 15 minutters gang væk, og Almyros-stranden ligger ca. 30 minutter væk.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Agios Nikolaos

Candia Park Village

Candia Park Village er beliggende i rolige omgivelser lige udenfor Agios Nikolaos på Kreta og byder på en fantastisk udsigt over omgivelserne. Hotellet er bygget som en lille by med et dejligt poolområde og to strande. Dette er et ægte familieparadis for hele familien med aktiviteter og faciliteter!

Lato

Lato byder på en fantastisk udsigt over havet og ligger lige uden for Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tager det cirka 25 minutter at gå ind til byen, og det sidste stykke burde være besværet værd på grund af udsigten. Tagterrassen på hotellet har også en flot udsigt over Mirobello bugten, og du kan skimte aftenlyset fra Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Ude på en halvø, lige uden for byen Agios Nikolaos på Kreta, ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er flot designet og hotellets kodeord er sundhed og velvære sammen med sund og nærende mad tilberedt af lokale råvarer. Ud over en luksuriøs infinity-pool har hotellet en privat sandstrand. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år.