Minos Palace Hotel & Suites

Ude på en halvø, lige uden for byen Agios Nikolaos på Kreta, ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er flot designet og hotellets kodeord er sundhed og velvære sammen med sund og nærende mad tilberedt af lokale råvarer. Ud over en luksuriøs infinity-pool har hotellet en privat sandstrand. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser med 1-2 personer. Større dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser i bungalow for 2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter superior for 2 personer. Junior-suiter deluxe for 2 personer. Suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Minos Palace Hotel & Suites er et dejligt og afslappende hotel med havudsigt i alle retninger. Du bør blive her for at slappe af, passe på dig selv og nyde hotellets faciliteter. Hotellet har en stor krydderihave, og de arrangerer flere aktiviteter såsom kunstture på hotellet, vinsmagning og et besøg i bagerhytten i Kritsa, hvor kvinderne bevarer gamle bagetraditioner.

Hotellet har et stort og dejligt poolområde med infinity-pool med solstole, balinesiske solstole og parasoller samt poolhåndklæder. Fra poolområdet kan du nyde en flot solnedgang. Solstole og parasoller er inkluderet på hotellets private strand. Rundt omkring på hotellet er der hængekøjer, der er lavet til lidt hygge og en pause fra hverdagen.

I hotellets restaurant Amalthea spiser du morgenmad og middag med elementer fra det græske køkken og køkkener omkring Middelhavet – du får den smukke udsigt over havet med i købet. Med den bedste beliggenhed nede ved vandet er The Inblu All day Bar Restaurant åben fra frokost til sent og her kan du spise lokale retter og fiskeretter. Bacchus Lounge Bar er en afslappende bar, hvor du kan nyde en god drink og lettere anretninger, åben fra morgen til sent. Island Bar serverer drinks, kaffe og lettere anretninger fra morgen til tidlig aften.

Tennis, yoga og meditation. I hotellets spa kan du passe på dig selv med behagelige behandlinger såsom hammam, der er også sauna og dampbad - alt sammen mod betaling. På hotellet kan du låne en cykel for at udforske omgivelserne. Mountainbikes mod betaling.

Wifi er inkluderet på fælles områder og ved poolområdet. Du kan låne et strygejern og strygebræt i receptionen. Der er et busstoppested ved hotellet. Parkering.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middag kl. 19.00-21.30. Du kan også få en tidlig morgenmad kl. 05.00-07.00 på forespørgsel.

Værd at vide

Trapper og niveauforskelle i og udenfor hotellet, herunder ned til hotellets private strand. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen.

Alle hoteller i Agios Nikolaos

9 Muses

På Hotel 9 Muses bor du nær både stranden og centrum af den charmerende lille by Agios Nikolaos. Alle hotellets 2-værelseslejligheder har en smuk udsigt over havet.

Candia Park Village

Candia Park Village er beliggende i rolige omgivelser lige udenfor Agios Nikolaos på Kreta og byder på en fantastisk udsigt over omgivelserne. Hotellet er bygget som en lille by med et dejligt poolområde og to strande. Dette er et ægte familieparadis for hele familien med aktiviteter og faciliteter!

Lato

Lato byder på en fantastisk udsigt over havet og ligger lige uden for Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tager det cirka 25 minutter at gå ind til byen, og det sidste stykke burde være besværet værd på grund af udsigten. Tagterrassen på hotellet har også en flot udsigt over Mirobello bugten, og du kan skimte aftenlyset fra Agios Nikolaos.

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet af charmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer til dig, der gerne vil bo med alt rundt om hjørnet. Byen byder på butikker, hvor kunsthåndværkere sælger deres værker og produkter, hvor restauranterne ligger omkring den lille sø og alt sammen kun få skridt fra små strande. Tag gerne bussen og oplev flere strande uden for byen, og et must er et besøg på øen Spinalonga, den tidligere spedalske koloni.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lille lejlighedshotel lige syd for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en smuk udsigt over havet, bjergene og dele af Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og flotte lejligheder og 3-værelses lejligheden med havudsigt kan rumme op til 6 personer.