MGallery NIKO Seaside Resort

MGallery NIKO Seaside Resort er et luksuriøst og flot indrettet hotel tæt på stranden i Mirabello-bugten lige uden for Kretas mest charmerende by, Agios Nikolaos. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år, og hotellets infinity-pools byder på afslapning og en fantastisk udsigt over havet. Spis morgenmad, nyd en dejlig frokost ved kajen inde i Agios og afslut dagen med en god middag på hotellet.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus med plunge pool for 1-2 personer. Deluxe-værelser, direkte havudsigt for 1-2 personer. Deluxe-værelser unique med plunge pool og havudsigt for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

MGallery NIKO Seaside Resort tilbyder to infinity-pools med en luksuriøs følelse og stilfulde, komfortable solstole til total afslapning. Bassinerne er placeret på 5. og 9. etage, som er på taget. Poolbarer, solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet.

Tre restauranter, hvoraf den ene ligger på tagterrassen. Mira Restaurant serverer morgenmadsbuffet til sent på formiddagen, frokost til sidst på eftermiddagen og middag til sent – og det er her du spiser morgenmad og middag ved tilkøb af halvpension. À la carte-restauranten Ariagne serverer retter inspireret af køkkenet omkring Middelhavet, åben til frokost og middag. À la carte-restauranten Éther Executive Club Restaurant ligger på tagterrassen og byder på smagsoplevelser fra Peru og Japan. Dresscoden er pæn påklædning. Bordreservation er påkrævet i alle restauranter til middag. Tre barer, herunder to poolbarer, hvor Théa Pool Bar serverer lettere anretninger og drinks.

Fitnessrum, yogamåtter, forudbestilling påkrævet. Morgenyoga på tagterrassen. Spa med skønhedsbehandlinger mod betaling. Der tilbydes cykeludlejning og cykelgarage.

Gratis wifi på hele hotellet. 500 meter til centrum af Agios Nikolaos hvor restauranter, luksusbutikker og barer med smuk udsigt venter. Trafikken ved hotellets indgang kan på visse tidspunkter opleves som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-11.00 og middagen kl. 19.00-22.00.

Alle hoteller i Agios Nikolaos

9 Muses

På Hotel 9 Muses bor du nær både stranden og centrum af den charmerende lille by Agios Nikolaos. Alle hotellets 2-værelseslejligheder har en smuk udsigt over havet.

Candia Park Village

Candia Park Village er beliggende i rolige omgivelser lige udenfor Agios Nikolaos på Kreta og byder på en fantastisk udsigt over omgivelserne. Hotellet er bygget som en lille by med et dejligt poolområde og to strande. Dette er et ægte familieparadis for hele familien med aktiviteter og faciliteter!

Lato

Lato byder på en fantastisk udsigt over havet og ligger lige uden for Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tager det cirka 25 minutter at gå ind til byen, og det sidste stykke burde være besværet værd på grund af udsigten. Tagterrassen på hotellet har også en flot udsigt over Mirabello bugten, og du kan skimte aftenlyset fra Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Ude på en halvø, lige uden for byen Agios Nikolaos på Kreta, ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er flot designet og hotellets kodeord er sundhed og velvære sammen med sund og nærende mad tilberedt af lokale råvarer. Ud over en luksuriøs infinity-pool har hotellet en privat sandstrand. Hotellet har en aldersgrænse på 18 år.

Ikaros Art Hotel

Ikaros Art Hotel ligger i hjertet af charmerende Agios Nikolaos på Kreta. Hotellet passer til dig, der gerne vil bo med alt rundt om hjørnet. Byen byder på butikker, hvor kunsthåndværkere sælger deres værker og produkter, hvor restauranterne ligger omkring den lille sø og alt sammen kun få skridt fra små strande. Tag gerne bussen og oplev flere strande uden for byen, og et must er et besøg på øen Spinalonga, den tidligere spedalske koloni.

Filia's Memories

Filia's Memories er et lille lejlighedshotel lige syd for Agios Nikolaos. Fra hotellet har du en smuk udsigt over havet, bjergene og dele af Agios Nikolaos. Her bor du i lyse og flotte lejligheder og 3-værelses lejligheden med havudsigt kan rumme op til 6 personer.

Palazzo Arhontiko

På hyggelige Palazzo Arhontiko kan du nyde bade- og byferie på en gang! Her ligger stranden lige foran hotellet, og der er kun få minutters gåtur ind til Agios Nikolaos, hvor du finder taverner og butikker.