2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Der kan ved forespørgsel lånes brødrister i receptionen. Ekstraseng i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses suiter

2-værelses suiterne ligger i første række ved havet. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for opredning i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Brødrister på anmodning i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

2-værelses superior lejligheder som ligger på anden række fra havet. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Der kan ved forespørgsel lånes brødrister i receptionen. Ekstraopredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-6 personer.