Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 31 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Rent og pænt, venligt personale
-
Intet at skrive

Bekræftet køb : 2024-07-14


9 ud af 10

+
En god madras. Rent sengetøj. Fin rengøring. Dejlig terrasse med skøn udsigt. Lejlighedens beliggenhed tæt på faciliteterne. Adskilte poolområder for børn og voksne. Adgang til strand lige ved poolområdet. God vegetarmad, meget at vælge imellem. Underholdningen for børn.
-
Ingen

Bekræftet køb : 2024-07-07


7 ud af 10

+
Lækker strand, store pools og masser af plads til alle.
-
Værelsene begynder at blive slidt. Der kom vand over hele badeværelse da vi skulle i bad, der mangler stikkontakter til opladere osv. Sengene ungerne sov i var meget hårde.

Bekræftet køb : 2024-06-16


10 ud af 10

+
Den gode sandstrand, at der var noget til alle aldersklasser, at det ikke føltes som et kæmpe hotel, men mere som en by
-
Vi havde bedt om 4 lejligheder ved siden af hinanden. Desværre var kun de 3 samme sted. Den sidste lejlighed lå længere henne.

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
Stort, god pool og fin strand
-

Bekræftet køb : 2023-09-17


10 ud af 10

+
-
Kunne godt have brugt twinbed, men hotellet løste det fint med 2 lagner

Bekræftet køb : 2023-07-06


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-06-04


8 ud af 10

+
Helt klart den fine strand, tavernaen der lavede overraskende god mad, hele hotellets 'landsbymiljø', der var hyggeligt, indbydende, roligt og særdeles velegnet til børnefamilier - vi rejste med børn og børnebørn. Vores lejlighed - efter vi havde byttet - var super hyggelig og velfungerende. Lækre badeværelser, gode senge og havkig fra altanen. Alt personale var super servicemindede, venlige og smilende.
-
Vi havde bestilt en superior lejlighed, der var meget mørk og lå lige ud til en intern gennemkørselsvej. Den levede absolut ikke op til vores forventninger. I samråd med receptionen fandt vi en superbeliggende og meget hyggelig 'almindelig' lejlighed, vi kunne bytte til. Det var en nedgradering, i forhold til det vi havde betalt for og kunne ikke lade sig gøre før Apollo havde godkendt. DET tog så en krig og adskillige opkald til Ida, Elisabeth, Nanna m.fl. Det lykkedes først at flytte videre om mandagen (vi ankom søndag), så det var en ØV start på ferien. Deres minimarked har absolut brug for en opgradering - der er et yderst begrænset udvalg. Fin morgenmadsbuffet - men en gåde at man ikke har inkluderet frisk appelsinjuice her?

Bekræftet køb : 2023-06-04


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

1470 bedømmelser
Meget godt
 
1076
Godt
 
320
Middel
 
56
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

27-10-2021

af Y5657EBmb

OK

Et OK sted på Kreta. Minuserne er: Det boede 800 på komplekset. Det er mange og bliver lidt et gedemarked i restauranterne. Værelset vi havde var næsten spartansk. Stranden er lidt trist. Poolen er kold. Agios Nicolaos (byen) ligger i den lidt forkerte ende af Kreta i fht de fleste oplevelser. Plusser: Agios Nicholaos ligger ca 3-4 km fra Candia og det er en skøn by. Maden på stedet er ikke gourmet med rigtig fin og der er meget at vælge mellem. Candia Park er pæn og charmerende.

 
03-08-2018

af KajKromann Risskov, Danmark

3 afvekslende dage, med mange muligheder

Vi er en familie med to drenge på 6 og 9, og vi var på hotellet i 3 dage, på vores tur rundt på Kreta. Poolen var fin stor, og der var, efter kretenske forhold, en god strand lige ved hotellet. Vi nød strandafsnittet ved molen, hvor der ikke var så meget larm, som ved poolen. Morgen-buffet var meget god. Kort afstand til by, og meget smukke omgivelser i øvrigt. Restaurant og barpriser var relativt høje, men med eget køkken / køleskab kunne man kompensere.

 
10-09-2017

af Q1961SMrebeccab Køge, Danmark

Vidunderligt sted

Vi boede der i en uge i august. Lige fra check-in, følte vi os meget velkomne og særdeles godt behandlet. Det ER et familie-orienteret hotel, men vi følte os SÅ godt tilpas i deres hyggelige atmosfære, selvom vi ingen småbørn havde med. Hotellet breder sig over et større område, med lavt byggeri i traditionel stil. Vi var imponerende over deres velholdte udeområder med mange blomstrende buske og træer. Der er virkelig gjort noget ud af at skabe et hyggeligt miljø, med mange små stier og altid noget grønt at kigge på. Bademuligheder er der flere af; sandstrand hvor man altid kan få en strandstol, selvom der er mange mennesker; badebro til de lidt mere evntyrlystne, her er dybt vand, store sten og masser af fisk at kigge på, og så er der selvfølgelig flere pools til dem der synes det er sjovt. Sanstrand og poolområder er overvåget af livreddere til kl. 18. Der er flere restauranter og barer på hotellet, køkkenet er ikke det mest inspirerede, men man kan få stillet sin sult til rimelige penge. Poolbaren er ret hyggelig og serverer gode drinks og OK kaffe, desværre lukker den allerede kl. 18. Betjeningen overalt på hotellet er meget høflig og vi følte os altid venligt mødt. Vi spiste oftest frokost på hotellet og middag i byen, taxa til den bundløse sø koster 9 euro, man kan tage en bus, men vi nåede aldrig til det. Der er et mindre supermarked på hotellets område, men deres udvalg er begrænset og priserne er højere end i byen. Alt i alt en fantastisk ferie på et virkelig dejligt sted, vi kunne sagtens finde på at komme tilbage.

 
22-07-2013

af Lotte K København

Vores værste ferie på Kreta nogensinde

Rejsearrangørens beskrivelse af hotellet matchede ikke fakta og havde sat vore forventninger for højt. Vi havde forventet nogle lækre lejligheder, dejlig balkon og sandstrand. Men desværre fik vi en slidt, men nymalet lejlighed, som stank af maling, så vi måtte bo i træk hele ugen for ikke at få hovedpine. Køkkenet var MEGET spartansk udstyret. Balkonen lå som i en baggård, og der var indsigt fra/udsigt til 15 andre balkoner på meget tæt hold. Vi fik sandelig set livet hos vore naboer, manglen på privatliv var generende. Rengøringspersonalet flyttede rundt på skidtet, men fjernede det ikke. På balkonen generede støj fra hovedvejen mellem Agios Nikolaos og Elounda. Den lille sandstrand var kun sand til vandkanten, så skulle man balancere på stenbund, hvilket gjorde vi ikke kunne bade der. For at få større sandareal til strandstole, havde man lagt sand ud på en gammel tennisbane og stillet strandsole der. Meget ucharmerende med hegn og lysstandere fra det tidligere tennisanlæg. Dyrt supermarked med ekstremt begrænset sortiment. Godt at sige: fint poolanlæg og smuk have.

 
22-07-2013

af 525LouiseC Skanderborg, Danmark

God til familie ferie

Rigtig godt til børne familier, god underholdning, børne klub, swimming pools mm. Fin rengøring og rene håndklæder dagligt, der bliver sprayet mod insekter efter behov. Vi har været på dette hotel 4 gange, og kan fint anbefale stedet.