Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 36 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-
Bedre kød på buffen. Tilbehøret var iorden

Bekræftet køb : 2021-09-26


9 ud af 10

+
Ro og pool
-

Bekræftet køb : 2021-09-26


7 ud af 10

+
udsigten fra vores værelse
-

Bekræftet køb : 2021-09-12


10 ud af 10

+
Den fantastiske udsigt over havet og bjergene, det krystalklare vand, snorkling, børnevenlig strand, poolen, omgivelserne og underholdningen var tilpas og god til børn.
-
Aftensmaden kunne godt begynde en time før dvs. kl.18, da kl.19 er ret sent hvis man har små børn med, og det havde vi og en masse andre kunne vi se.

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Udsigten og områdets botaniske kvalitet. God smag generelt på området.
-
Kaffen. Det var ikke til at støve en kod kop kaffe op selv ved betaling. Renring af værelser var elendig. Skidtet blev bare skubbet rundt. Da vi ankom fandt vi sorte lange hår rundt omkring på badeværelserne.vi bad om en ekstra rengøring på badeværelserne da vi ankom og opdagede at hår og skidt bare havde flyttet sig men stadig var på badeværelset. Lejligheden havde ikke set skyggen af en støvsyger. Er klar over at man gør rent på andre måder sydpå men stadig- et rent værelse skal være rent. Der er ikke så meget at diskutere.

Bekræftet køb : 2021-09-05


8 ud af 10

+
Candia ski club og personalet
-
pool bar service var meget langsomt og total kaos nogle dage. Dive shop hvor man kunne dykke overholdet ikke Covid regler og der var meget rodet

Bekræftet køb : 2021-08-01


10 ud af 10

+
Havudsigt fra vores hotellejlighed (tilkøbt), dejligt vindpust fra havet og skygge på terassen. Den fantastiske stenstrand med de mange fisk, der svømmede rundt.
-
Der er ingen forbedringsmuligheder. Det hele var perfekt :-)

Bekræftet køb : 2021-07-25


9 ud af 10

+
Omgivelserne inkl. de 4 pools og selve værelset
-
Madens kvalitet kunne være bedre

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Beliggenhed ved smuk lille strand, stort og smukt resortområde, gode pools, meget venligt personale, dejlig tennisbane, der var ledig hver aften
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

1088 bedømmelser
Meget godt
 
747
Godt
 
279
Middel
 
46
Mindre godt
 
12
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

03-08-2018

af KajKromann Risskov, Danmark

3 afvekslende dage, med mange muligheder

Vi er en familie med to drenge på 6 og 9, og vi var på hotellet i 3 dage, på vores tur rundt på Kreta. Poolen var fin stor, og der var, efter kretenske forhold, en god strand lige ved hotellet. Vi nød strandafsnittet ved molen, hvor der ikke var så meget larm, som ved poolen. Morgen-buffet var meget god. Kort afstand til by, og meget smukke omgivelser i øvrigt. Restaurant og barpriser var relativt høje, men med eget køkken / køleskab kunne man kompensere.

 
10-09-2017

af Q1961SMrebeccab Køge, Danmark

Vidunderligt sted

Vi boede der i en uge i august. Lige fra check-in, følte vi os meget velkomne og særdeles godt behandlet. Det ER et familie-orienteret hotel, men vi følte os SÅ godt tilpas i deres hyggelige atmosfære, selvom vi ingen småbørn havde med. Hotellet breder sig over et større område, med lavt byggeri i traditionel stil. Vi var imponerende over deres velholdte udeområder med mange blomstrende buske og træer. Der er virkelig gjort noget ud af at skabe et hyggeligt miljø, med mange små stier og altid noget grønt at kigge på. Bademuligheder er der flere af; sandstrand hvor man altid kan få en strandstol, selvom der er mange mennesker; badebro til de lidt mere evntyrlystne, her er dybt vand, store sten og masser af fisk at kigge på, og så er der selvfølgelig flere pools til dem der synes det er sjovt. Sanstrand og poolområder er overvåget af livreddere til kl. 18. Der er flere restauranter og barer på hotellet, køkkenet er ikke det mest inspirerede, men man kan få stillet sin sult til rimelige penge. Poolbaren er ret hyggelig og serverer gode drinks og OK kaffe, desværre lukker den allerede kl. 18. Betjeningen overalt på hotellet er meget høflig og vi følte os altid venligt mødt. Vi spiste oftest frokost på hotellet og middag i byen, taxa til den bundløse sø koster 9 euro, man kan tage en bus, men vi nåede aldrig til det. Der er et mindre supermarked på hotellets område, men deres udvalg er begrænset og priserne er højere end i byen. Alt i alt en fantastisk ferie på et virkelig dejligt sted, vi kunne sagtens finde på at komme tilbage.

 
22-07-2013

af Lotte K København

Vores værste ferie på Kreta nogensinde

Rejsearrangørens beskrivelse af hotellet matchede ikke fakta og havde sat vore forventninger for højt. Vi havde forventet nogle lækre lejligheder, dejlig balkon og sandstrand. Men desværre fik vi en slidt, men nymalet lejlighed, som stank af maling, så vi måtte bo i træk hele ugen for ikke at få hovedpine. Køkkenet var MEGET spartansk udstyret. Balkonen lå som i en baggård, og der var indsigt fra/udsigt til 15 andre balkoner på meget tæt hold. Vi fik sandelig set livet hos vore naboer, manglen på privatliv var generende. Rengøringspersonalet flyttede rundt på skidtet, men fjernede det ikke. På balkonen generede støj fra hovedvejen mellem Agios Nikolaos og Elounda. Den lille sandstrand var kun sand til vandkanten, så skulle man balancere på stenbund, hvilket gjorde vi ikke kunne bade der. For at få større sandareal til strandstole, havde man lagt sand ud på en gammel tennisbane og stillet strandsole der. Meget ucharmerende med hegn og lysstandere fra det tidligere tennisanlæg. Dyrt supermarked med ekstremt begrænset sortiment. Godt at sige: fint poolanlæg og smuk have.

 
22-07-2013

af Louise C Skanderborg, Danmark

God til familie ferie

Rigtig godt til børne familier, god underholdning, børne klub, swimming pools mm. Fin rengøring og rene håndklæder dagligt, der bliver sprayet mod insekter efter behov. Vi har været på dette hotel 4 gange, og kan fint anbefale stedet.

 
02-06-2012

af Christiane S Albertslund, Danmark

Velegnet til storfamilieferie

Stor imødekommenhed og venlig service, hvor alle ønsker var opfyldt: Vores 4 lejligheder var i umiddelbar nærhed af hinanden og alle ekstra-opredninger mv. var klar ved ankomst. Meget smuk beliggenhed.