Iolida Star

  • • Nær strand og centrum
  • • Hyggeligt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Iolida Star i Agia Marina har en rolig beliggenhed nær havet og en pool omgivet af solstole. Vil du tage en forfriskende dukkert i havet, ligger stranden kun et stenkast væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Rigtig søde medarbejdere med høj serviceniveau. Der var altid rent overalt og et smil på vejen.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Iolida Star har en god beliggenhed nær stranden. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling. Iolida Stars gæster er velkomne til at benytte faciliteterne på nabohotellet Iolida Beach lige over gaden, som krydses via en bro.

Iolida Star har et hyggeligt poolområde hvor poolen har børnesektion, solstole og parasoller. Pool-/strandhåndklæder mod betaling. Pool- og beachbar. Separat børnepool og legeplads på Iolida Beach.

På Iolida Star er der få, gratis fitnessfaciliteter. Wifi på fællesområder. På hotellet er der en a la carte-restaurant, som er åben fra kl. 11.00-22.00. Restauranten på Iolida Beach er også åben for hotellets gæster. Underholdning nogle gange om ugen. Lille legeplads. Udendørs massage mod betaling.

Ved ankomst checker man ind i receptionen, som ligger på Iolida Beach, efterfølgende går gæsterne over til Iolida Star, ca. 100 meter. Niveauforskelle og trapper på hotelområdet. Bagagen transporteres. Stærk gennemkørselstrafik. Ca. 500 meter til Kato Stalos.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.30 (serveres på Iolida Star)
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30 (serveres på Iolida Beach)
  • Snacks, kl. 15.00-18.00 (serveres Iolida Beach)
  • Is, kl. 07.30-23.00 (serveres både på Iolida Beach og Iolida Star)
  • Kaffe/te og kager, kl. 07.30-23.00 (serveres både på Iolida Beach og Iolida Star)
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00 (serveres på Iolida Star)
  • Lokale forfriskninger, drinks, øl og vin ad libitum, kl. 10.00-23.00 (serveres både på Iolida Beach og Iolida Star)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 13.00 på ankomstdagen og gælder frem til kl. 12.00 afrejsedagen.

Værd at vide

Elevatoren på Iolida Star går ikke op til alle værelser på hotellet.

Alle hoteller i Agia Marina

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhed ved stranden i Agia Marina på Kreta. Her kan du vælge at tilbringe dagen på sandstranden lige under hotellet eller ved poolområdet med udsigt over havet. Bo i lejligheder med op til 6 personer.

Theo (Agia Marina)

Velkommen til Theo, et hotel, hvor du kan vælge mellem at bo i dobbeltværelse eller lejlighed og selv kunne lave noget simpelt mad. Der er et populært poolområde med separat børnepool og poolbar for dem, der foretrækker at hænge ud på hotellet, men det er gåafstand til den fine strand i Agia Marina.