Iolida Star

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Iolida Star i Agia Marina har en rolig beliggenhed nær havet og en pool omgivet af solstole. Vil du tage en forfriskende dukkert i havet, ligger stranden kun et stenkast væk.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på stranden. God service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Iolida Star har en god beliggenhed tæt på stranden. Solstole og parasoller kan lejes på stranden. Iolida Stars gæster er velkomne til at benytte faciliteterne på nabohotellet Iolida Beach, som nemt nås via en bro på tværs af gaden. Dejligt poolområde, hvor poolen har en børnesektion og hvor der er solstole og parasoller til at låne. Pool- og strandhåndklæder er tilgængelige mod betaling. Poolbar. Der er separat børnepool og legeplads på Iolida Beach.

Iolida Star har en buffetrestaurant, Bridge, hvor du kan spise frokost og middag. Restauranten Marina serverer morgenmad. Poolbar.

Underholdningsprogram et par gange om ugen. Lille fitnessrum med et par maskiner. Lille legeplads. Udendørs massage mod betaling.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Indtjekning foregår i receptionen på Iolida Beach, gæsterne går derefter over til Iolida Star, cirka 100 meter. Alle faciliteter deles med nabohotel Iolida Beach. Niveauforskelle og trapper indenfor hotelområdet. Elevatoren på Iolida Star når ikke alle værelser og lejligheder på hotellet. Trapper for at nå gangbroen til og fra Iolida Beach. Bagagen transporteres. Gennemkørende trafik. Omkring 500 meter til Kato Stalos. Garage til parkering.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Marina på Iolida Beach, kl. 07.30-10.30
  • Frokostbuffet i restauranten Bridge restaurant-bar på Iolida Star, kl. 12.30-14.30
  • Sandwich, pizza og pasta i strandrestauranten ved Iolida Beach, kl. 11.00-18.00
  • Is i restauranten Bridge restaurant-bar på Iolida Beach, kl. 14.00-17.00
  • Kaffe/te og småkager på begge hoteller, kl. 07.30-23.00
  • Middagsbuffet på restauranten Bridge restaurant-bar på Iolida Star, kl. 18.30-21.30
  • Ubegrænset lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer i barerne på Iolida Star og på Iolida Beach, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive er gyldigt fra check-in på ankomstdagen og gyldigt indtil afrejse fra hotellet.

Alle hoteller i Agia Marina

Atrion - sommer 2023

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. For at bo her skal du være fyldt 16 år. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhed ved stranden i Agia Marina på Kreta. Her kan du vælge at tilbringe dagen på sandstranden lige under hotellet eller ved poolområdet med udsigt over havet. Bo i lejligheder med op til 6 personer.

Atrion - sommer 2024

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.