1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med et soveværelse kombineret med minikøkken. En dobbeltseng. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage, hvor der i stueetagen er et kombineret opholdsrum med minikøkken og badeværelse. Ovenpå er der et soveværelse med et badeværelse. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med to soveværelser og kombineret opholdsrum med minikøkken. En dobbeltseng i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4-6 personer.