Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 103 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Morgenmad med meget venligt personale.
-
Rengøring af værelse.

Bekræftet køb : 2023-09-16


10 ud af 10

+
At der i lejligheden var så mange skabe, herunder mulighed for at lægge sine kufferter væk og knagerækkerne i soveværelse og køkken var også en god ting. Derudover den store balkon, hvilket var et plus og muligheden for at hænge badetøj på stativ på balkonen. Det var også skønt, at der på badeværelset var en lang hylde, den var virkelig anvendelig til diverse toiletartikler. på. Beliggenheden lige ned til stranden var også fantastisk samt at det var en børnevenlig sandstrand.
-
Når børnene var i karbad eller vi var i brusebad, kom der en hel del vand på gulvet i badeværelset angiveligt fra en utæthed i f.b.m. badekaret.

Bekræftet køb : 2023-08-13


7 ud af 10

+
God beliggenhed.
-
Der er ikke rigtige liggestole ved poolen, og der er ikke poolhåndklæder til rådighed som der ellers står i beskrivelsen på apolloshjemmeside. Vi blev overrasket over at der skal betales for hotellets liggestole på stranden, da det ikke fremgår på apolloshjemmeside heller. Toiletdøren er to låger, som har en sprække på 1 cm., når sengen er placeret 1 meter fra døren, kommer man tæt på dem man rejser med, da man kan se ind på den der sidder på toilettet.

Bekræftet køb : 2023-08-13


8 ud af 10

+
Det hele var bare passende
-
Det havde en grim stil på værelset. Men det var vi forberedt på

Bekræftet køb : 2023-08-12


8 ud af 10

+
Poolområdet og adgangen til stranden samt go' service ved reception og poolbar
-
Rengøring ikke eksisterende, ingen el-kedel, boblebadet virkede ikke. Man bør nok gøre opmærksom på, at ved siden af hotellet ligger natklubben Red Havanna, som spiller høj musik fra kl. 11 om formiddagen til kl. 1 om natten. Jeg kunne ikke høre lydbog ved poolen af samme årsag. Receptionisten beklagede, men kunne ikke gøre noget ved det.

Bekræftet køb : 2023-08-06


7 ud af 10

+
Godt, stort værelse og god pool
-
Synes som sagt morgenbordet lukker ned for tidligt og kunne forstå at hotellet ved siden af der ligger man gratis på solsengene hvorimod her på Ilianthos der skal man betale for sine solsenge nede ved havet. De havde noget fitness, men det virkede ikke rigtigt. meget lavt niveau så måske skal man enten have det og have det med nogenlunde ok kvalitet ellers skal man nedlægge det og ikke have det

Bekræftet køb : 2023-08-06


6 ud af 10

+
Beliggenhed tæt ved strand og midt by
-
Sengene var meget dårlige og fjedrede, ingen liggestole ved poolen. kun plastik sidde stole som var meget ukomfortable. For dårligt der skal betales for leje af liggestole på stranden. Dårligt at man ikke må medbringe egne drikkevarer og snacks ved poolen.

Bekræftet køb : 2023-08-06


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-07-28


9 ud af 10

+
Pæn og rent, super personale
-

Bekræftet køb : 2023-07-27


9 ud af 10

+
Placering. Dernæst gode lyse værelser og glimrende aircondition.
-
Der var intet bare nogenlunde TV, efter vedholdende krav om et fungerende, fik vi et nyere heller ikke fungerende TV. Ingen på hotellet tog ansvar for at indstille programmer. Lidt absurd at overvære. I Apollos tilbud stod der, at der var poolhåndklæder, men ved poolen var skiltet med, at man ikke måtte medbringe håndklæder fra lejlighederne. Ved info-mødet mødte en svensk talende medarbejder op, og hun ville ikke informere på engelsk, kun svensk, så min medrejsende forstod intet, og jeg kun en del.

Bekræftet køb : 2023-07-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

184 bedømmelser
Meget godt
 
88
Godt
 
51
Middel
 
24
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

28-08-2023

af Gitte J

Perfekt beliggenhed på strand

Hotellet har en perfekt beliggenhed på stranden og tæt på byen. Det har gammeldags interiør, men det er fint malet, velholdt og rent og pænt overalt. Morgenmaden er OK. Der er et meget lille pool-område.

 
02-12-2022

af Ole Bjørn Grønv... N

Dejligt hotel

Meget hyggeligt familie hotel og dejlig morgenmad inkluderet. Den lille strand ved hotellet var fremragende og betjent af meget venlig personale. Meget central beliggenhed og lejlighederne havde alt hvad man skulle bruge.

 
16-07-2022

af Sightsee47520647569 Viborg, Danmark

Hotel 1 *

Gammelt hotel som bestemt ikke lever op til det de lover, der skulle være kaffemaskine, elkedel, jacuzzi, TV, og ikke mindst rengøring hver dag, intet var der. Hold jer lang væk. Vi var det med TUI, og det kan ikke anbefales. Hver gang man påpegede en fejl fik man en sang fra de varme lande.

 
02-09-2018

af hjtv Aalborg, Danmark

Fint lille hotel

Hotellet i sig selv var godt. Store værelser med god rengøring og Venligt personale. Hotellet var nok kun booket ca 40-50% og det er vi glade for. Der var ikke meget plads ved pool eller i restauranten. Trods all inklusiv, skulle man betale 5 euro for spabad ved poolen, 6,70 euro for to liggestole og håndklæder ved stranden. liggestole kostede 2 euro 50m længere nede af stranden. Ved poolen var der kun halve liggestole, så vi måtte købe luftmadrasser, så vi kunne ligge i poolen for at få sol på ryggen. Maden var stort set det samme hele ugen, kødet blev dog skiftet ud indimellem. Man vidste ikke rigtig hvad det var, da der var et stort skilt, som man ikke kunne nå at læse eller skulle gætte sig til hvad der var hvad. Salatbaren fejlede intet. Stort udvalg og lækkert frisk, men igen meget ensformig. Der var det samme på menuen til frokost og aftensmad hver dag. Beliggenheden er god med butikker og strand lige ved døren. Det er langt fra Chania, men det er nemt at tage bus til 3,60 euro eller taxa til 15-16 euro derind.

 
22-10-2017

af Steen K Rønne, Danmark

Hyggeligt hotel

Venligt personale, stor lejlighed med køkken - flot og dejlig strand Ro og afslapning. Godt pool område med bar God hjælp fra personalet i forbindelse med ture ud på øen Stor morgen buffet med med masser af frugt