Ilios K. Village Resort

Ilios K. Village Resort er et moderne hotel med en rolig beliggenhed, perfekt til afslapning eller som din base for at udforske smukke Kos. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med All Inclusive inkluderet i prisen. Hotellet ligger mindre end en kilometer fra stranden, hvor du kan tage hotelbussen, der kører dertil flere gange om dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser superior for 2-5 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Atmosfæren venlighed af personale, smukt udeområde, beliggenhed udenfor byen, fine værelser
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 950 m
Til centrum: 950 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ilios K. Village Resort i Tigaki har fire pools, herunder to separate børnebassiner og en jacuzzi. Rundt om poolen er der solstole og parasoller til at låne. Poolhåndklæder kan lånes i hotellets minimarked mod et depositum. Til hyggelige Tigaki Beach, mindre end en kilometer væk, har hotellet på hverdage en bus, der kører flere gange om dagen. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling.

Hovedrestauranten serverer de måltider, der er inkluderet i All Inclusive. Dele af buffetens frugt- og grøntsager kommer fra hotellets egne gårde. Det kunne ikke være mere lokalt produceret. Derudover er der en tagterrasse bar/restaurant (ikke inkluderet i All Inclusive), der serverer pizza og enkle retter fra en à la carte menu om aftenen. Derudover er der en poolbar og en bar i hotellets lobby.

Wifi på hele hotellet er inkluderet. Minimarked/souvenirbutik. Gratis fitnessrum med aldersgrænse på 14 år. Tennis og billard mod betaling.

Hotellet er beliggende få kilometer fra centrum og stranden i Tigaki og omkring 1,6 km fra Kos by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-09.45
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.30-14.00
  • Is i lobbybaren kl. 15.00-17.00
  • Eftermiddagskaffe i lobbybaren kl. 16.00-17.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 19.00-21.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd, All Inclusive gælder fra ankomst til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Tigaki & Marmari

Astir Odysseus

Velkommen til det eksklusive hotel Astir Odysseus på Kos, som er det perfekte hotel både for par og børnefamilier. Vores gæster sætter virkelig pris på det store poolområde, de fine værelser og den rolige atmosfære. Hvis du booker et dobbeltværelse med delt pool, så kan du åbne balkondøren og hoppe direkte i poolen.

Pelopas

Apollo Mondo Local-hotellet Pelopas mødes du af moderne omgivelser og bekvemme faciliteter og kan samtidigt mærke den unikke og lokale atmosfære der er blevet bevaret omhyggeligt af ejerfamilien. Hotellet har en perfekte beliggenhed i Tigaki på Kos.

Irina Beach

Hvis du vil bo lige ved stranden, er Hotel Irina Beach i Tigaki et godt valg. Hotellet har udsigt ud over havet mod de nærliggende øer Kalymnos og Pserimos, og Tyrkiet i det fjerne. Også ved poolområdet er havet til stede, og strandens lave vand er perfekt til familier med børn. Hvis du har brug for at købe noget, er der en lille butik på hotelområdet, og den lokale bus tager dig let til Kos by.

Tigaki Beach

Hotel Tigaki Beach byder på smukke omgivelser, hvor poolområdet er omgivet af frodige grønne områder. All Inclusive indgår, og for dem, der vil være aktive, tilbydes både gratis adgang til fitnesscenter og tennis. Havet og centrum ligger kun et stenkast fra hotellet.

Giakalis Aqua Park Resort

På Giakalis Aqua Park Resort i Marmari på Kos, er der vandrutsjebaner til børn, så dette kan være den næste destination for alle vandglade familier. De rummelige dobbeltværelser kan rumme op til 3 personer og All Inclusive indgår i prisen. Og desuden kan du komme til sandstranden på få minutter.