Restauranter_på_Ios

Græske smage på Ios

På Ios findes der alle typer af restauranter - festlige restauranter, klassiske taverner, strand- og mezerestauranter! Vi har samlet vores favoritter.

Vilaeti Taverna, Panos Kampos

Vilaeti Taverna er en populær restaurant på Ios af flere grunde. Du får valuta for pengene, med andre ord er maden billig og portionerne store. Personalet er meget serviceminded. Restauranten ligger et stykke udenfor Chora, men nås enkelt med taxi. 

Adresse: Pano Kampos, 840 01

Polydoros Taverna, Koumpara

Polydoros Taverna ligger i Koumpara og er blevet kendt for at være eksperter i græsk mad. Her får du lov til at komme med ind i køkkenet for at se på retterne, inden du bestemmer dig! Desuden findes der en herlig samling af lokale øl at vælge mellem.

Adresse: Koumpara, 840 01

Katogi, Chora

Restaurant Katogi i Chora er en græsk mezerestaurant, som ligger i Choras gamle bydel. Portionerne er større end almindelige meze-portioner. Katogi har en moderne og trendy indretning og skiller sig ud fra de andre taverner.

Adresse: Ios Island, 840 01

Sainis Taverna, Chora

Familieejede Sainis Taverna ligger i Chora og er ifølge mange besøgende og grækere den bedste restaurant på hele øen. Her skal du være forberedt på at stå i kø, hvis du ikke har booket bord, men det er ventetiden værd. Sainis Taverna har sin egen gode hjemmelavede vin, som er et must at prøve.

Adresse: Chora 84001

Almyra By The Sea, Mylopatas

Midt på stranden på Mylopotas Beach venter der en fantastisk oplevelse på Almyra By The Sea. Foruden restaurantens fantastiske placering og mad, så handler næsten alle anmeldelser om det herlige personale. 

Adresse: Mylopotas Beach

Restauranter på Ios, Grækenland