Udsigt over hovedstaden Chora på Ios

5 grunde til at rejse til Ios

- vores bedste tips!

Hvorfor tage til Ios? Der er mange grunde til at vælge Ios til din næste rejse. Ios lokker blandt andet med smukke strande, et pulserende natteliv, skønne naturoplevelser og meget mere! Her har vi valgt at liste nogle af grundene til at vælge Ios denne sommer.

1. Fantastiske strande

Smukke strande med blødt sand og krystalklart vand venter på dig på Ios. Det siges, at der er over 40 forskellige strande på øen, så der er med garanti en strand for alle. Mange af strandene er perfekte til afslappende dage i solstolen, vidunderlig snorkling eller sjov vandsport.

2. Pulserende natteliv

Ios er kendt for sit livlige natteliv, i sommermånederne fyldes øen med festhungrende gæster fra alle verdenshjørner. Mange mennesker kommer til Ios bare for at opleve nattelivet, i den populære hovedstad Chora ligger de fleste af øens natklubber og barer, hvor man kan danse til langt ud på de små timer.

3. Skøn vandring

For dem, der ønsker at udforske øen til fods, er der flere naturskønne vandrestier at opdage. En af de mest populære vandrestier på Ios er den, der løber mellem hovedbyen Chora og ruinerne af Paleokastro, når du først er ved ruinerne, bliver du belønnet med en magisk udsigt over øen.

4. Gode restauranter

Der er masser af restauranter på Ios, uanset om du har lyst til lange taverna-aftener eller bare snupper en gyros i forbifarten. Her er der noget for enhver smag med alt fra traditionelle taverner og trendy restauranter til små fastfoodsteder.

5. Kultur- og historieoplevelser

Der er meget at se og opleve for kultur- og historieinteresserede. Ios historie strækker sig tilbage til det antikke Grækenland, ruinerne af den antikke by Paleokastro er et must at besøge under din ferie. Rundt om på øen er der også mange smukke kirker og kapeller, der er et besøg værd, bl.a. kirken Panagia Gremniotissa, som ligger på toppen af ​​en bakke i Chora. Gå op til kirken lige før solen går ned, og nyd den magiske solnedgang.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Ios, find og book en rejse til Ios eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Ios

Her finder du vores bedste tips om de hyggelige restauranter, dejlige strande, spændende seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Ios

Ios

  • Smukke solnedgange
  • Fine strande og klart blåt vand
  • Kombiner med Santorini
Læs mere om Ios

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her