Transfer

Ios

Her har vi samlet al vigtig information vedrørende transfer til Ios.


Transferinformation

  • Bustransfer Santorini lufthavn-Santorini havn, ca. 25 minutter.
  • Bådtur Santorini-Ios, ca. 1,5-2 timer, afhængigt af bådtype.
  • Bustransfer fra havnen på Ios til hotellerne, ca. 5-25 minutter.

Ankomst til Ios

Når du lander på Santorini bliver du kørt direkte til havnen i Santorini, hvor færgen afgår til Ios. Bagefter venter bustransfer til hotellerne.

Afgang fra Ios

Tidspunktet for bussens afgang fra hotellet afhænger af afgangstiden for dit fly. Præcise oplysninger om transporten vil blive sendt til dig via sms senest dagen før din hjemrejse.  


Bemærk venligst

Transferbåden venter ofte på flere fly, hvilket kan medføre ventetid både ved ankomst og afgang. Afhængigt af uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr eller flyforsinkelser, kan der forekomme ændringer og i sjældne tilfælde overnatninger på Santorini. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange. 


Forudbestil din transfer for at få en nemmere rejse! 

Vi anbefaler, at du forudbestiller din returtransport. Det inkluderer bådbilletten retur til Santorini og Ios og sparer dig for besværet med at organisere din egen transfer ved ankomsten til Santorini. Hvis du kun har bestilt fly til Santorini, kan du ikke købe transfer til Ios.

Læs mere og book transfer her

 


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg