Udsigt over Manganari Beach på Ios

Ios' bedste strande

På Ios venter der over 40 forskellige strande. Vælg mellem populære og velorganiserede strande, eller find din egen lille perle, med hjælp fra vores rejsetips.

Mylopotas Beach, Ios

Dette er en strand med flot og klart vand, restauranter, barer og vandsport. Her kan du koble helt af i solen og har samtidig sjove vandsportsaktiviteter tilgængeligt på stranden. Stranden er ca. 1 kilometer lang, men selvom den er velbesøgt, så findes der gode muligheder for at finde en god plads. 

Koumbara Beach, Ios

En flot sandstrand som ligger lidt afsides. Der findes lidt caféer og restauranter i området, men her er alligevel roligt og fredfyldt. Stranden er lavvandet og perfekt til leg i vandkanten. At se solnedgangen fra denne strand er en skøn afslutning på dagen.

Valmas Beach

Valmas er en lille strand med tilhørende klipper, krystalklart vand og fine sten. Valmas Beach ligger ca. 15 minutter fra havnen i Ios. Det klare vand gør stranden perfekt til snorkeludflugter, men er måske mindre god for små børn.

Tripiti Beach

Besøg Tripiti Beach på Ios' sydkyst, omkring 20 kilometer fra hovedstaden Chora. Her venter en smuk sandstrand og krystalklart vand, perfekt til hyggelige dage med sol og svømning.

Yialos Beach

Stranden Yialos (Gialos) på Ios er ca. 500 meter lang og ligger tæt på havnen. Stranden er velorganiseret med masser af vandsportsaktiviteter, restauranter og barer langs strandpromenaden. Perfekt for børnefamilier med mulighed for at leje parasoller og solstole.

Koltsani Beach

En af de mere afsides strande på Ios er Koltsani, som ligger mellem Chora og Mylopota. Her findes ingen solstole eller parasoller, men stranden er gylden og fin. En perfekt strand at ligge på med eget medbragt håndklæde.

Manganari Beach

Vandet ved Manganari strand er så klart, at man næsten tror, man befinder sig i en pool. Stranden i sig selv er lang og bred og på en del af stranden findes der solstole og parasoller til leje. Manganari ligger lidt væk fra alt, men der går dagligt busser fra de større byer.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Ios, find og book en rejse til Ios eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Ios

Her finder du vores bedste tips om de hyggelige restauranter, dejlige strande, spændende seværdigheder og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Ios

Ios

  • Smukke solnedgange
  • Fine strande og klart blåt vand
  • Kombiner med Santorini
Læs mere om Ios

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her