Great Dane Airlines (DW)

https://greatdaneairlines.dk

Great Dane Airlines (DW) blev grundlagt i 2018 af Thomas Hugo Møller. GDE flyver både regelmæssigt og på chartrede opgaver for virksomheder og rejsearrangører.

Bagage

  • For at checke en kuffert ind i lufthavnen skal du tilkøbe bagage. Vælg selv hvad der passer dig og betal kun for så mange enheder du vil tjekke ind. Håndbagage er altid inkluderet. Tilføj bagage.
  • Sommersæson: (1/4-31/10). Indchecket bagage må veje 18 kg + 8 kg håndbagage med max mål på 55x35x23 cm.
  • Vintersæson: (1/11-31/3). Indchecket bagage må veje 15 kg + 5 kg håndbagage med max mål på 55x35x23 cm.
  • Børn under 2 år må medbringe 8 kg håndbage og klapvogn/barnevogn uden beregning. Det er ikke muligt at tilkøbe indchecket bagage til børn under 2 år. 
  • Speciel bagage og overvægt - Det er som udgangspunkt ikke muligt at tilkøbe ekstra bagage. Har du behov for at medbringe udstyr eller speciel medicin bedes du kontakte os på tlf.: 3520 1900 - så vil vi undersøge om dette er muligt med flyselskabet.

Taxfree

Ikke muligt at købe på flyet.

Sæder

Sæderne ombord kan ikke lænes tilbage.

Mad om bord

Mad bestilles ved booking eller ved at logge på Din rejse.

For dig der ønsker specialmåltid, findes der et mindre udvalg at vælge imellem i forbindelse med bestilling af rejsen. For yderligere information om specialmad kontakt Apollo.

På flyvningen mellem Aalborg og Split er et enklere måltid inkluderet. Snacks og drinks kan købes ombord. Desværre kan der ikke bestilles specialmad.

Forudbestil siddeplads

Sædereservation kan foretages her

Opgradering på flyet

Opgradering er ikke mulig.