SAS Charter (SK)

www.sas.dk/charter

SAS, eller Scandinavian Airlines, er Skandinaviens førende flyselskab og en del af Star Alliance, den første globale samarbejdsalliance, der flyver til 1.300 destinationer verden over. SAS Charter er i modsætning til SAS Rute bestilt til én flyvning. Det er rejsebureauerne som Apollo, der bestiller et helt fly til et rejsemål, hvortil man har solgt pakkerejser. 

Hvis du har booket en rejse og rejser med SAS flynumre SK7200–SK7999, rejser du på en charterrejse. Vi har samlet nogle nyttige oplysninger til dig nedenfor.

Bagage charterfly

For at checke en kuffert ind i lufthavnen skal du tilkøbe bagage. Vælg selv hvad der passer dig og betal kun for så mange enheder du vil tjekke ind. Håndbagage er altid inkluderet. Bagage kan også tilkøbes i lufthavnen, men da mod en højere pris. Vær opmærksom på, at prisen for indchecket bagage kan variere afhængig af, om du har booket en pakkerejse eller kun fly.

Tilkøb bagage Tilkøb specialbagage & overvægt

Maks. vægt og maks. mål på indchecket bagage

 • 1 stk indchecket bagage, maks. 20 kg.
 • Håndbagage må veje op til 5 kg med maks. mål 55 x 40 x 23 cm
 • Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg og kan få en sammenklappelig klapvogn eller barnevogn med uden ekstra omkostninger.
 • Vær opmærksom på, at hvis børn over 2 år medbringer en klapvogn, så skal den indgå i den samlede bagagevægt på 20 kg.
  Læs mere her 
 • På rejser på 3 uger eller mere må man medbringe 30 kg. 

Overvægt/Specialbagage

Tilkøb af ekstrabagage samt specialbagage før afrejsen (f.eks. cykel) kan gøres 120-4 dage før afrejse. Læs mere her

Mad om bord

Mad og specialmad kan bestilles i forbindelse med bookingen eller i efterfølgende under Min Rejse.
Bemærk at alle standardmåltider er uden svinekød.

Følgende specialmad tilbydes:

 • Diabetes
 • Laktosefri og glutenfri
 • Vegansk (mælkeproteinfrit)
 • Vegetarisk

Taxfree

Forudbestil taxfree, når du flyver med SAS Charter. (Bestilling af taxfree foregår kun via hjemmesiden).

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance i lufthavnene for at komme ombord på og af flyet.

Gravide: Klik her for mere info

Forudbestil siddeplads

Vær sikker på at få dit yndlingssæde ombord. Det tidligste du kan forudbestille en plads er 120 dage før afrejse og op til 4 dage før afgang. Reserver din plads her.

Check ind

En sms udsendes 7 dage før afrejse med instruktioner om hvordan du tjekker ind online. Online check-in til afrejse er åben fra 7 dage til 72 timer før afgang. Hvis du ikke har tjekket ind online, er du velkommen til at tjekke ind ved check-in automaterne i lufthavnen.

I Kastrup lufthavn forgår indcheckningen i terminal 3. Klik her for mere information 
Du kan med fordel anvende selvbetjeningsskrankerne, der står placeret i midten af Terminal 3. Bemærk, at du på disse skærme skal vælge ’SAS Charter’, og derefter angive dit flyreference nummer, som står anført på Min Rejse.

Opgradering på flyet

Opgradering er ikke muligt.

Yderligere information

Grundet ekstraordinære flymæssige vejr- og vægtforhold kan vi ikke garantere cykeltransport til visse rejsemål. Når du flyver til Algarvekysten er det med SAS rutefly. Bemærk at en golftaske til Algarvekysten koster 500 kr. pr. vej med SAS rutefly. Det er ikke muligt at optjene Eurobonus point på flyvninger med SAS Charter fly.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg