Jet Time (JTD)

jet-time.dk

Jet Time er et dansk flyselskab, som blev certificeret af de danske luftfartsmyndigheder og startede operationerne i 2006. Bag selskabet står en række danske forretningsfolk. Ledelsen og personale består - for de fleste vedkommende - af folk med mange års erfaring i den danske luftfartsbranche.

Bagage

  • For at checke en kuffert ind i lufthavnen skal du tilkøbe bagage. Vælg selv hvad der passer dig og betal kun for så mange enheder du vil tjekke ind. Håndbagage er altid inkluderet. Tilføj bagage. 
      
    Maksimal vægt og maksimale dimensioner for indchecket bagage:
  • Indchecket bagage må maksimalt veje 15 kg.
  • Håndbagage må maksimalt veje 5 kg med maksimale mål: 55 x 40 x 20 cm.
  • Børn under 2 år må tjekke 10 kg ind, samt 5 kg håndbagage.
  • Børn under 2 år kan gratis tjekke en sammenklappelig klapvogn ind.

Mere information om bagage »

Overvægt/specialbagage

Tilkøb af ekstrabagage samt specialbagage før afrejsen (f.eks. cykel) kan gøres op til 4 dage før afrejse. Læs mere her »

Taxfree

For forudbestilling af taxfree. Klik her for information »

Mad om bord

Mad bestilles i forbindelse med booking eller efterfølgende under Min booking. Ønsker du lettere forfriskninger, er der også et lille udvalg om bord. Jet Time tilbyder børn op til to år et glas mos, lidt frugt og brød om bord.

Jet Time tilbyder vegetarmad, laktose- og glutenfri mad og specialmad til diabetikere. Særlige diæter bestilles og betales via Min booking. Ved allergier er det vigtigt, at du kontakter Apollo i god tid før afgang. Hvis du ønsker at medbringe din egen mad på grund af allergi, skal du kontakte Jet Times passagerservice. Bemærk venligst, at Jet Time ikke kan garantere, at der ikke er spor af nødder i den mad, der serveres om bord.

Forudbestil siddeplads

Bestem selv hvor du vil sidde ombord. Forudbestil din plads kan gøres fra 180 dage før og senest 4 dage inden afrejse. Klik her for at forudbestille siddeplads »

Opgradering på flyet

Opgradering er ikke mulig.

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance i lufthavnene for at komme ombord på og af flyet.

Gravide: Klik her for mere info »

Check-in

I Kastrup lufthavn forgår indcheckningen i terminal 2. Klik her for mere information »

Check-in online: Har man bestilt sæde i flyet via Jet Times hjemmeside, kan man som rejsende fra Billund og København checke ind hjemmefra og derved undgå kø i lufthavnen. Det er muligt fra 14 til 4 dage før afrejse. Klik her for information »