Neos Air (NO)

Neos Air er et italiensk rute- og charterflyselskab, med hovedkontor tæt på Malpensa lufthavnen ved Milano. Flåden består bl.a. af  Boeing 737-800 med en sædekonfiguration på 186 pladser og Boeings 787 Dreamliners med 359 pladser. Neos er både driftscertificeret i EU, USA og Canada.

Hjemmeside

www.neosair.it

Bagage

For at checke en kuffert ind i lufthavnen skal du tilkøbe bagage i forbindelse med bestilling af rejsen. Håndbagage er altid inkluderet. Tilføj bagage. 

  • 1 stk indchecket bagage, maks. 20 kg.
  • Håndbagage må veje op til 5 kg. med maks. mål 55 x 40 x 20 cm (Summen af mål må ikke overstige 115 cm.)
  • Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg og kan få en sammenklappelig klapvogn eller barnevogn med uden ekstra omkostninger.
  • Vær opmærksom på, at hvis børn over 2 år medbringer en klapvogn, så skal den indgå i den samlede bagagevægt på 20 kg.

Overvægt/Specialbagage

Tilkøb af ekstra bagage samt specialbagage før afrejsen (fx cykel) kan gøres 120-4 dage før afrejse. Læs mere her »

Taxfree

Det er ikke muligt at handle/forudbestille taxfree på flyet. Vi henviser i stedet til udvalget af taxfree varer i fx København, Billund og Aalborg.

Mad om bord

Mad om bord kan købes ved bestilling af rejsen på charterflyvningerne eller tilkøbes efter rejsen er booket via Min Rejse. Det er ikke muligt at købe specialmåltider til rejsen. Drikkevarer skal købes om bord og betaling skal foregå med kreditkort (Debitkort accepteres sædvanligvis ikke).

Forudbestil siddeplads og tilkøb

Bestem selv hvor du vil sidde om bord. Forudbestilling og betaling kan gøres fra 120 dage før og senest 4 dage inden afrejse. Klik her for mere info »

Særlige behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance i lufthavnene. Du kan også læse mere her.

Check-in

Check-in foregår i lufthavnen. Check-in åbner ca. 2 timer før afrejse og det anbefales at være i lufthavnen senest 2 timer før afrejse.