SAS rute (SK)

www.sas.dk

SAS, eller Scandinavian Airlines, er Skandinaviens førende flyselskab og en del af Star Alliance, den første globale samarbejdsalliance, der flyver til 1.300 destinationer verden over. SAS er dannet af Det Danske Lufthavnsselskab A/S (DDL), Det Norske Luftfartselskab A/S (DNL) og Svensk Interkontinental lufttrafik SB (SILA) i 1946. SAS har hovedkvarter i Stockholm.

Hvis du har booket en rejse og rejser med SAS flynumre SK7200–SK7999, rejser du på en charterrejse. Vi har samlet nogle nyttige oplysninger til dig nedenfor.

Bagage

  • Indchecket bagage må maks. veje 23 kg
  • Håndbagage må veje op til 8 kg med maks. mål 55 x 40 x 23 cm
  • Børn under 2 år må i alt medbringe indchecket bagage 23 kg og en sammenklappelig klapvogn eller barnevogn med uden ekstra omkostninger.

Læs mere her

Overvægt: Læs mere her

Specialbagage: Læs mere her Bemærk at en golftaske til Algarvekysten koster 500 kr. pr. vej.

Mad om bord

Mad snacks og drikkevarer skal købes om bord.

Billet/E-ticket

Der bliver udstedt flybillet/E-ticket. Disse billetter udstedes ca. 9 dage før afrejse og sendes til din mailadresse. Har du booket rejsen mindre end 9 dage før afrejse, vil flybillet/E-ticket blive sendt ca. 3 dage før afrejsen. 

Forudbestil siddeplads

Skal gøres direkte igennem SAS. Klik her for mere info

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance i lufthavnene for at komme ombord på og af flyet.

Gravide: Klik her for mere info

Check ind

Kan gøres ved online check-in 22 timer før afrejse. Klik her for mere information
I Kastrup lufthavn forgår indcheckningen i terminal 3. Klik her for mere information

Opgradering på flyet

Opgradering er ikke muligt.

Taxfree

Et meget begrænset udbud sælges om bord SAS rutefly. 

Bagage

Indchecket bagage må maksimalt veje 23 kg. Håndbagage har en maksimal vægt på 8 kg og maksimale mål på 55 x 40 x 23 cm. Børn op til 2 år kan checke en barnevogn ind uden ekstra omkostninger.

Specialbagage

Du kan medbringe de fleste typer specialbagage (f.eks. golftasker, cykler) som en del af den indcheckede bagage, der er inkluderet i din billet, uden ekstra omkostninger, forudsat at varen passer inden for grænsen for indchecket bagage, der følger med din billet. Ellers skal du betale for ekstra bagage. Specialbagage skal bookes på forhånd for at garantere transport. Kontakt venligst Apollo i god tid før afgang for at registrere din specielle bagage. Eventuelle gebyrer betales i lufthavnen. Læs på SAS hjemmeside for specialbagage.

Mad om bord

Mad er ikke inkluderet i flybilletten. Der er et enklere, men begrænset udvalg om bord.

Allergier

SAS serverer ikke peanuts som snacks eller som fødevareingrediens på sine flyvninger. Der forekommer dog andre typer allergener, f.eks. nødder, frø og bælgfrugter, som snacks eller fødevareingredienser og dette kan desværre ikke begrænses. Vær opmærksom på, at der altid er risiko for spor af nødder og andre allergener. Husk altid at have medicin i håndbagagen.

Billet

Du modtager en e-billet og flyreference senest 2 dage før afgang og kan derefter logge ind på sas.dk for at bestille mad, sæde om bord og ekstra bagage. Ved last minute bookinger sendes e-billetten en dag før afgang.

Forudbestil siddeplads

Vælg din plads ved check-in, online check-in under Mine bookinger eller via SAS Self Service automater i lufthavnen.

Check ind

Online check ind er muligt fra 22 timer før afgang, op til en time før afgang. Check ind her ved at bruge den reservationsreference, du modtager på din e-billet.

Taxfree

Der sælges et begrænset udvalg om bord på SAS ruteflyvninger.

Specielle behov

Kontakt Apollo, så vi kan hjælpe med at bestille den rigtige assistance.

Vigtig information

Bemærk venligst, at der er totalt forbud mod Samsung Galaxy Note 7-smartphones på alle SAS-flyvninger.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg