Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger tæt på den dejlige og børnevenlige strand i Sunny Beach. Her har hele familien flere pools at vælge imellem og I bor i store og flotte værelser, suiter eller lejligheder. Der er en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Vil du have en stund for dig selv, har hotellet en spa med blandt andet fitnessrum, sauna, indendørs pool og forskellige behandlinger.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 2-værelses suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses lejligheder for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Barcelo Royal Beach er et perfekt hotel for dig og din familie, hvis du ønsker flere pools at vælge imellem, bo godt i flotte og elegante værelser eller lejligheder og kun en kort gåtur til den 7 kilometer lange strand i Sunny Beach.

Hotellet har tre store udendørs pools, heraf en separat børnepool. Poolområderne er store og der er både plads til solstole og parasoller og selvfølgelig masser af leg og afslapning. Når tørsten eller sulten melder sig, er der en poolbar, der serverer både drikkevarer og mad. Gratis poolhåndklæder, som du kan skifte hver dag.

Hotellet har to buffetrestauranter og tre barer. I restaurant The Chef serveres morgenmad, frokost og middag. I restauranten The Cape serveres morgenmad og middag (mænd skal bære lange bukser). Lobbybaren er åben hele dagen og serverer kaffe og drinks. Sportsbaren, som er åben om aftenen, byder på underholdning, og her serveres drinks.

For de mindste i familien er der en børneklub for børn 4-11 år (i hotellets regi og med engelsktalende personale) og masser af aktiviteter såsom diskotek. Legeplads. For de lidt ældre i familien har hotellet aftenunderholdning, en skøn spa med indendørs pool, fitnesscenter, sauna, infrarød sauna og dampbad. Hammam og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder og i nogle værelser. Vaskeservice mod betaling. Bagageopbevaring. Lokaltrafik. På hotellet er der et shoppingcenter med over 100 butikker.

Måltider

Suiter og 1-værelses lejligheder: Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension, All Inclusive og All Inclusive Ultra kan tilkøbes.
Dobbeltværelser: Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) indgår. All Inclusive og All Inclusive Ultra kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmad i buffetrestauranten The Chef, kl. 07.30-10.30
 • Frokost i buffetrestauranten The Chef, kl. 12.30-15.00
 • Snacks og lettere retter i poolbaren, kl. 12.00-17.00
 • Kolde snacks i lobbybaren, kl. 11.00-12.00 og 22.00-23.00
 • Kolde snacks i sportsbaren, kl. 22.00-23.00
 • Middag i buffetrestauranten The Chef, kl. 19.00-22.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i lobbybaren kl. 10.00-24.00, i poolbaren, kl. 10.00-18.00 og sportsbaren, kl. 19.00-24.00

Ved tilkøb af All Inclusive Ultra (aldersgrænse 18 år) mod tillæg indgår foruden ovenstående:

 • Internationale drikkevarer, vin og drinks i barerne
 • Alkoholfrie drikkevarer i minibaren på værelset ved ankomst
 • Sen udcheckning
 • Gratis parkering
 • Velkomstpakke med vand og aviser mod forespørgsel
 • Pudemenu
 • Badekåber og tøfler
 • 10% rabat på alle spabehandlinger
 • Baliseng, mod forespørgsel og tilgængelighed

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

LTI Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.