Rejs trygt med Apollo

Vi er glade for at byde dig velkommen som gæst for at nyde en dejlig solferie - på en tryg og sikker måde. Med kvalitetssikrede hygiejne- og sikkerhedsrutiner på vores hoteller, flyrejser, transferbusser, udflugter og aktiviteter bør du som sædvanlig kunne slappe af og føle dig sikker under din rejse med Apollo. Vi følger altid de lokale myndigheders retningslinjer og anbefalinger.

Bemærk, at de restriktioner og rutiner, der er beskrevet nedenfor, kan justeres, hvis myndighedernes anbefalinger og beslutninger ændres.

 

I øjeblikket frarådes alle ikke nødvendige rejser til alle lande indtil 20. april 2021. Det betyder, at alle vores rejser til og med 5. april annulleres. Alle kunder, der er booket på rejser, der er berørt af dette, får annulleret deres rejse og får automatisk deres penge tilbage.


 

Hvor skal du rejse til?

Under fanerne nedenfor har vi samlet alle relevante oplysninger pr. rejsemål - både inden rejsen, under flyvningen og på destinationen.


Generel information

Her finder du andre ting, der kan være gode at vide, såsom de seneste opdateringer om Udenrigsministeriets rejsevejledning,
og hvorfor Apollo er det sikre valg. 

Gældende covid-19 test ved ankomsten til Danmark

Apollo er det trygge valg

Rejsevejledninger

Hold dig opdateret

Som rejsende er det vigtigt, at du har læst og holder dig opdateret både før, under og efter din rejse:

f

Åbent køb
Fri ombooking
Pengene tilbage indenfor 7 dage hvis rejse frarådes
Ombook rejsen hvis du bliver smittet med Covid-19