Hoteller i New York

Apollo tilbyder et bredt udvalg af prisværdige hoteller i New York. De fleste besøgende vælger at bo på Manhattan, og her findes desuden nogle af vores populæreste hoteller. Et helt særligt område er Midtown Manhatten, der med en placering som navnet antyder, er lige i midten. Her er du ikke langt fra flere museer, teatre og store shoppingsgader så som 5th Avenue. Længere mod syd er Lower Manhattan beliggende med trendige områder, så som Greenwich, Soho, West Village og Tribeca. Tager du længere mod nord, så finder du en mere rolig atmosfære i Upper West Side og Upper East Side på hver sin side af Central Park.

Hoteller i New York med Apollo

Hotell i New YorkHundredvis af hoteller på Manhattan og i resten øvrige New York.

Hotell i New YorkAlle vores hoteller har mindst 3 stjerner.

Hotell i New YorkTryghed på ferien med pakkerejsegaranti når du bestiller både fly og hotel.


Vores mest populære hoteller i New York

Hos os kan du vælge imellem et meget stort udvalg af hoteller i New York. Her præsenterer vi vores seks mest populære hoteller.

Hotel Edison

3-stjernet hotel i Art Deco-stil midt på Manhattan, beliggende rundt om hjørnet fra Times Square. Gratis vin-og-ost-time 2 dage om ugen. Den klassiske bar The Rum House tilbyder live-jazz og kølige drinks. Wifi mod betaling.

 

Wellington Hotel

Klassisk indrettet hotel med 3 stjerner i Midtown Manhatten, overfor Carnegie Hall. På hotellet er der en græsk restaurant samt en døgnåben Park Café, som tilbyder typiske amerikanske retter. Wifi og frisør findes også på hotellet. 

 

The Manhattan at Times Square Hotel

Et 3-stjernet hotel i teaterdistriktet, kun 5 minutters gang fra Times Square. På hotellet er der wifi, fitness-faciliteter og en morgenmadsbar. Værelserne tilbyder luksuriøst sengetøj, topmadrasser, tv og kaffemaskine. Bookning service. 

 

The Roosevelt Hotel

4-stjernet hotel beliggende i Midtown Manhattan, tæt på Grand Central Terminal. Hotellet har 4 restauranter herunder også en tagterrasselounge, som er åben fra april til oktober. Her er også fitness-faciliteter, samt wifi i de komfortable værelser.

 

Salisbury Hotel

Et 3-stjernet hotel med en fremragende beliggenhed i Midtown Manhattan, blot rundt om hjørnet fra Carnegie Hall. Der serveres dagligt kontinental morgenmad. Værelserne er indrettet i retro stil og har wifi, de fleste har desuden også tekøkken og køleskab. 

 

Yotel New York at Times Square

Dette 4-stjernet hotel er beliggende tæt på Times Square på Manhattan, og tilbyder restaurant, bar, fitness-faciliteter og gratis wifi. Det er et røgfrit hotel. På værelserne er der deponeringsboks, tv, mørklægningsgardiner og badeværelse med regnbruser.