Rejser til Washington, D.C.

Washington, D.C. er:

  • • En bred og spændende madkultur
  • • En smuk storby med grønne områder og boulevarder
  • • OBS! Du rejser til Washington på egen hånd

Den amerikanske hovedstad og det politiske hovedkvarter har mange historiske statuer, monumenter og museer. Bygningsstilen er kendetegnet ved smukke boulevarder med grønne områder og er ikke en typisk storby med skyskrabere.

Washington, D.C. er en international by, der huser mere end 175 ambassader og kulturelle centre. Madkulturen er derfor meget bred og spændende. Omkring halvdelen af befolkningen arbejder inden for den offentlige sektor efterfulgt af servicebranchen.

Fakta om Washington, D.C.

Tidsforskel

Dansk tid -6 ​​timer.

Valuta

Valutaen i USA hedder US Dollar (USD). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Dansk valuta giver generelt en lavere kurs ved veksling i USA.

Restauranter

Washington, D.C. er berømt for sine mange steakhouses og en af ​​specialiteterne er Half Smokes. Det er en pølse lavet af både svine- og oksekød. For øvrigt er Washington, D. C. en meget international by med mange restauranter fra hele verden. En stor overraskelse for mange er mangfoldigheden af ​​etiopisk mad i hovedstaden.

Transfer

Fra Washington Dulles International Airport lufthavn tager det ca. 50 minutter (uden trafik) for at komme til centrum. Det er muligt at tage metro, bus, shuttle bus eller taxa.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 5°c
feb 7°c
mar 12°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 19°c
nov 14°c
dec 8°c