Boston

  • • En historisk kystby
  • • Mad fra alle verdenshjørner
  • • OBS! Du rejser til Boston på egen hånd

Oplev Boston, en historisk kystby og hovedstaden i delstaten Massachusetts. Boston er en fantastisk by at slentre i, og har en skøn blanding af moderne og historiske bygninger og et rigt kulturliv. Berømt for sin gode fisk og skaldyr og gode muligheder for både sport og shopping, har denne by noget at tilbyde de fleste.Fakta om Boston

Tidsforskel

Dansk tid -6 timer.

Valuta

Valutaen i USA hedder US Dollar (USD). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Dansk valuta giver generelt en lavere kurs ved veksling i USA.

Restauranter

Som en kystby har Boston meget at byde på af lækre skaldyr og nogle af de mest populære retter indeholder hummer og skaldyr. Der er mulighed for at drikke en god øl på en af de mange irsk inspirerede pubber.

Transfer

Lufthavn Logan International Airport ligger kun 15 minutter fra byens centrum, og det er nemt tage metroen og silverline bussen (begge gratis fra lufthavnen). Der er også shuttle busser og masser af taxa muligheder.

Strande

Der er flere strande i udkanten af Boston, og de fleste er mindre end en time væk. Strandene er nemme at nå med metroen. Vi anbefaler det store Cape Cod-område, som er ca. 90 min. væk fra Boston med tog eller båd.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 3°c
feb 3°c
mar 8°c
apr 15°c
maj 20°c
jun 24°c
jul 29°c
aug 27°c
sep 24°c
okt 17°c
nov 12°c
dec 6°c

Andre rejsemål USA

Californien

En rejse til Californien er et must, hvis du virkelig vil opleve USA. Delstaten byder på en utrolig variation af natur med lange kyster, høje bjerge, vindale og nationalparker. Storbyerne Los Angeles og San Francisco er nogle af USA’s mest besøgte byer, og det er også hertil mange tager for at prøve lykken indenfor tv- og filmbranchen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – du finder dem alle her!

Chicago

Chicago er den tredjestørste by i USA og er smukt beliggende i den sydlige del af Lake Michigan i staten Illinois. Byen er et perfekt til en weekendtur med fremragende shopping og en bred vifte af restauranter og barer. Chicago er berømt for sin jazz og blues, og det er aldrig svært at finde en klub, hvor du kan lytte til livebands. Bestil din rejse til Chicago med Apollo.

Washington, D.C.

Den amerikanske hovedstad og det politiske hovedkvarter har mange historiske statuer, monumenter og museer. Bygningsstilen er kendetegnet ved smukke boulevarder med grønne områder og er ikke en typisk storby med skyskrabere. Washington, D.C. er en international by, der huser mere end 175 ambassader og kulturelle centre. Madkulturen er derfor meget bred og spændende. Omkring halvdelen af befolkningen arbejder inden for den offentlige sektor efterfulgt af servicebranchen.

New York

New York har et stort udbud af det meste – her finder du verdenskendte museer, berømte parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mad fra alle verdens køkkener. Det er ikke mærkeligt, at byen er kendt som verdens nummer et, og det stemmer at byen aldrig sover. Oplev New York City på en weekend eller i en uge - i New York City keder du dig aldrig!

Florida

I Florida, også kendt som ”The Sunshine State”, er klimaet en drøm og de kridthvide strande kantes af palmer. Hvis du booker en rejse hertil, kan du se frem imod et enormt udbud af aktiviteter og forlystelsesparker, som er perfekt, hvis du leder efter et adrenalinkick. Her er også storbyen Miami, som tilbyder shopping, strande og et hedt natteliv.