Chicago

  • • Berømt for jazz og blues
  • • Fremragende shopping
  • • OBS! Du rejser til Chicago på egen hånd

Chicago er den tredjestørste by i USA og er smukt beliggende i den sydlige del af Lake Michigan i staten Illinois. Byen er et perfekt til en weekendtur med fremragende shopping og en bred vifte af restauranter og barer. Chicago er berømt for sin jazz og blues, og det er aldrig svært at finde en klub, hvor du kan lytte til livebands. Bestil din rejse til Chicago med Apollo.Fakta om Chicago

Tidsforskel

Dansk tid -7 timer.

Valuta

USD = US Dollar.

Restauranter

Her kan du finde mad fra hele verden, og der findes restauranter i alle prisklasser. Chicago er mest kendt for sin "deep dish pizza". Steakhouses finder du også overalt, og der er du selvfølgelig nødt til at smage en stor bøf.

Transfer

Alle internationale fly lander i Chicago O'Hare Airport. Fra lufthavnen til byen kan du komme med tog eller bus. "Blue Line-trains" er den nemmeste og billigste måde at komme ind til byen, og togene afgår fra Terminal 2. Billetter kan købes i automater med kort eller kontanter.

Strande

Oak Street Beach, ligger midt i byen. Evanstone Beach, ligger nord for indre by med en smuk udsigt over byens skyline. Loyola Leone Beach er den længste strand i Chicago med sport såsom basketball og baseball.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 1°c
feb 1°c
mar 8°c
apr 14°c
maj 20°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 27°c
sep 24°c
okt 17°c
nov 10°c
dec 4°c

Andre rejsemål USA

Californien

En rejse til Californien er et must, hvis du virkelig vil opleve USA. Delstaten byder på en utrolig variation af natur med lange kyster, høje bjerge, vindale og nationalparker. Storbyerne Los Angeles og San Francisco er nogle af USA’s mest besøgte byer, og det er også hertil mange tager for at prøve lykken indenfor tv- og filmbranchen. Hollywood, Beverly Hills, Walk of Fame – du finder dem alle her!

Washington, D.C.

Den amerikanske hovedstad og det politiske hovedkvarter har mange historiske statuer, monumenter og museer. Bygningsstilen er kendetegnet ved smukke boulevarder med grønne områder og er ikke en typisk storby med skyskrabere. Washington, D.C. er en international by, der huser mere end 175 ambassader og kulturelle centre. Madkulturen er derfor meget bred og spændende. Omkring halvdelen af befolkningen arbejder inden for den offentlige sektor efterfulgt af servicebranchen.

Boston

Oplev Boston, en historisk kystby og hovedstaden i delstaten Massachusetts. Boston er en fantastisk by at slentre i, og har en skøn blanding af moderne og historiske bygninger og et rigt kulturliv. Berømt for sin gode fisk og skaldyr og gode muligheder for både sport og shopping, har denne by noget at tilbyde de fleste.

New York

New York har et stort udbud af det meste – her finder du verdenskendte museer, berømte parker og bygninger, shopping i verdensklasse og restauranter med mad fra alle verdens køkkener. Det er ikke mærkeligt, at byen er kendt som verdens nummer et, og det stemmer at byen aldrig sover. Oplev New York City på en weekend eller i en uge - i New York City keder du dig aldrig!

Florida

I Florida, også kendt som ”The Sunshine State”, er klimaet en drøm og de kridthvide strande kantes af palmer. Hvis du booker en rejse hertil, kan du se frem imod et enormt udbud af aktiviteter og forlystelsesparker, som er perfekt, hvis du leder efter et adrenalinkick. Her er også storbyen Miami, som tilbyder shopping, strande og et hedt natteliv.