New York rejsetips

New York - rejsetips

Her finder du vores bedste rejsetips til New York før og under din ferie. Uanset om du har været i New York før eller besøger The Big Apple for første gang, kan du finde inspiration til din New York-rejse blandt vores rejsetips. Vi hjælper dig med at finde guldkornene i New Yorks enorme udbud af seværdigheder, aktiviteter og forlystelsesliv.

Manhattan

Manhattan er hjertet i New York City, og her findes masser at opleve, når du er på besøg. Bliv ikke overrasket, hvis du føler dig hjemme i disse områder, selv om det er første gang du besøger New York, da så mange film- og tv-shows udspiller sig i denne store by.

Læs mere om Manhattan her

Empire State Building

Med en naturlig plads i New Yorks skyline strækker Empire State Building sig 449 meter over jorden. Bygningen har en imponerende højde med sine 102 etager. I 39 år var det her verdens højeste bygning, og du kan køre med elevator til 86. etage for at nyde udsigten dag og nat.

Læs mere

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden, Statue of Liberty, Liberty Enlightening the World – dette berømte symbol for New York er en kvinde med mange navne og en klassiker at besøge på en rejse til New York. Foruden at være en af New Yorks mest berømte turistattraktioner, er hun også kendt fra film som Abernes Planet og Ghostbusters.

Læs mere

Shopping i New York

New York er kendt for sin fantastiske shopping. Her er noget for alle; luksusbutikker, vintage, markeder og outlets. Vi har samlet vores bedste tips for shopping i New York her.

Læs mere

Områder i New York

Opdelt på 789 km² kan man opdele i fem større områder i New York City: Manhattan, Staten Island, Brooklyn, Bronx og Queens. Manhattan har flest seværdigheder, men de er alle skønne bydele med hver sin karakter.

Læs mere

Udflugter fra New York

Hvis du føler, at du gerne vil lidt væk fra trængslen, højhusene og trafikken  i New York, er der flere udflugter at tage på. Læs mere om udflugter til Ellis Island, Six Flags og Catskillsbjergene her. 

Læs mere

Find og book rejsen her