Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

rengøring god. Dejligt, af der uanset tidspunkt, altid var steder at på snack/mad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Trendy Verbena Beach har to store pools, en separat børnepool, en opvarmet pool i november og marts, en opvarmet indendørs pool fra november til marts, en indendørs børnepool og en pool med to vandrutsjebaner, der er åben fra kl. 10.00-12.00 og 14.00-16.30. Der er solstole og parasoller ved pools og på stranden. Håndklæder til pool og strand.

Hotellets buffetrestaurant Melisse serverer morgenmad, frokost og middag, restaurant La Mimosa tilbyder lette måltider om aftenen og natten, og hotellets à la carte-restauranter tilbyder italienske, franske, mexicanske og tyrkiske retter samt forskellige fiskeretter i Blue Waters. Der er også et udvalg af barer, lige fra pool- og strandbarer til snackbarer. Dresscode - lange bukser til mænd ved middagen. Bordreservation kræves i à la carte-restauranterne.

Et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning, herunder vandgymnastik, danskundervisning, bordtennis, boccia, dart, vandpolo, tennis (belysning mod betaling), gymnastik og volleyball samt aftenshows, musikalsk underholdning og diskotek for natteravnene. Billard og bowling mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 år og klub for unge i alderen 12-17 år i højsæsonen med engelsktalende personale. Hotellets spa omfatter sauna, dampbad og tyrkisk bad. Spabehandlinger tilbydes mod betaling.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Trapper og niveauforskelle inden for og uden for hotellet. Afstanden til stranden varierer fra 100 til 250 meter, afhængigt af hvor på hotellet du bor. Man skal krydse en trafikeret vej for at komme til stranden. 7 km til centrum af Side.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Melisse, kl. 07.00-10.00
 • Enkel morgenmadsbuffet i restaurant Melisse, kl. 10.00-10.30
 • Frokostbuffet i restaurant Melisse, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet i restaurant Melisse, kl. 18.30-21.00
 • Lettere måltider på restaurant La Mimosa, kl. 10.30-18.00
 • En à la carte-middag pr. restaurant pr. uge kl. 18.30-21.00
 • Eftermiddagskaffe, kl. 14.00-17.30
 • Snacks i strandbaren kl. 12.00-14.30 og tyrkisk Gözleme kl. 11.00-15.00
 • Der er sodavand, iste, vand og øl i minibaren på værelset, som fyldes op dagligt
 • Kaffe og frugt i Aqua Bar kl. 15.00-16.30 og is kl. 13.30-16.30 og kl. 18.30-21.00
 • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og drikkevarer i alle hotellets barer kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Eksklusivt hotel

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel er et stort og stilfuldt hotel med tinder og tårne, lige udenfor Side. Hotellet har en privat del af stranden, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Her er masser at lave for hele familien med børneklubber, forskellige træningspas og adgang til sjove vandrutsjebaner. Hvis du ikke vil lave noget, kan du bare slappe af i nabohotellets spa og bare tage dagen som den kommer.

Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her skal du bare slippe dig løs og kaste dig ud i vandrutsjebanerne og slappe af dagen lang. Du kan også slappe af i en solstol på stranden eller i hotellets fine spa. All Inclusive er inkluderet og der er et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem - her er alle muligheder for at holde en skøn ferie i varmen og i Side.