Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med delvis havudsigt og nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i køjesenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Et tv i hvert soveværelse med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon, nogle med delvis havudsigt. Værelset består af to soveværelser, et soveværelse med dobbeltseng og et med mulighed for ekstra opredning i enkeltseng eller sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Et tv i hvert soveværelse med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.