Nar Apart

  • • Populært hotel
  • • Pool og separat børnepool
  • • Gratis hotelbus til stranden

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk personale - hyggelig stemning - god mad - rigtig god rengøring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 75 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 2,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Nar Apart er et mindre, men meget vellidt lejlighedshotel, som ligger ca. 1 km fra den vestlige strand i Side. Her findes pool og separat børnepool. Pool-/snackbar der serverer enkle retter og drikkevarer. Solstole og parasoller. Hvis du vil til stranden, tilbyder hotellet en gratis bus dertil. Pool-/strandhåndklæder findes mod betaling.

Hotellet har en á la carte-restaurant og bar. Gratis wifi på hele hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad
  • Halvpension (morgenmad og middag)

Alle hoteller i Side

Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.