Can Garden Beach

Ved den smukke sandstrand i Side ligger det hyggelige Can Garden Beach. Hotellet er beliggende i Sides arkæologiske område og i den frodige have ligger flere små rester fra en svunden tid. Ved det store poolområde er der en pool med vandrutsjebaner og du bor bekvemt med All Inclusive.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Belligenheden, mad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Can Garden Beach er et hyggeligt hotel i Side, omgivet af en have. En pool med børnesektion, separat børnepool og en mindre pool med vandrutsjebaner. Hotellet ligger lige ved sandstranden som har EU's Blå flag for rent og klart vand. Solstole og parasoller både ved poolen og stranden.

Can Garden Beach har tre restauranter. I buffetrestauranten Sunset spiser du morgenmad, frokost og middag. Der er også to à la carte-restauranter, Anadolu og Akdeniz, som serverer henholdsvis tyrkiske retter og fiske- og skaldyrsretter. À la carte-restauranterne er åbne fra 15. maj til 15. oktober eller alt efter vejret, da de er udendørs. Der serveres enklere retter og drinks i både restauranter og snack-/poolbaren. Hvis du vil have en drink om aftenen, er der flere forskellige barer at vælge imellem.

Gratis lille, enkelt fitnessrum samt hamam og sauna. Massage og behandlinger mod betaling. Gratis bordtennis og beachvolley. Vandsportsfaciliteter mod betaling (ikke i hotellets regi). Dags- og aftenunderholdning. Gratis parkering. Vaskeservice mod betaling. Receptionen er åben døgnet rundt.

En kort gåtur fra hotellet findes centrum i Side med flere hyggelige restauranter og seværdigheder. 4 km til strandområdet Kumköy og byen Manavgat.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Sunset, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental morgenmad i restauranten Sunset, kl. 10.00-10.30
  • Snacks i Pamphylia Lounge Bar, kl. 12.00-14.00
  • Frokostbuffet i restauranten Sunset, kl. 12.30-14.00
  • Is i Patisserie Begonville, kl. 11.00-18.00
  • Eftermiddagskaffe i Patisserie Begonville, kl. 11.00-18.00
  • Middagsbuffet i restauranten Sunset, kl. 19.00-21.00.
  • Suppe i restauranten Sunset, kl. 23.00-24.00
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Side

Nar Apart

Nar Apart er et populært lejlighedshotel i Side, hvor personalet tager sig godt af sine gæster. Ved hotellets poolområde findes både separat børnepool og en pool-/snackbar. Her kan du bestille en let ret og en dejlig drink, mens du nyder det skønne poolområde.

Melas Resort

Dette hotel ligger midt på den skønne sandstrand i Side. Her er en mængde tilbud for både voksne og børn – minigolf, tennis, squash og billard er blot nogle af de mange aktiviteter. Kølige forfriskninger og gode madbuffeter indgår i All Inclusive. Forkæl dig selv med en meget afslappende ferie i år!

Sunflower

Sunflower er et mindre hotel, der ligger lige ved den børnevenlige vestlige strand i Side. Frokosten kan nydes på den hyggelige strandrestaurant. Skulle du blive træt af af sol og badning findes der mange vandsportsaktiviteter, du kan kaste dig ud i. Om eftermiddagen er det skønt bare at slappe af ved poolen.

Melas Holiday Village

Melas Holiday Village er et fint familiehotel, som består af en del mindre bygninger beliggende i en stor frodig have, direkte ved den private sandstrand. I All Inclusive er der foruden mad og drikkevarer inkluderet minigolf, tennis, billard og aerobics. Her er også en vandpark med fire vandrutsjebaner.

Sentido Trendy Verbena Beach

All Inclusive Sentido Trendy Verbena Beach ligger direkte over stranden, og hotellet har et privat strandområde. Der venter en behagelig ferie med flere pools, herunder en med vandrutsjebaner. Hotellet har et bredt udvalg af restauranter, og for familien er der aktiviteter, sport og underholdning hele dagen.

Side Royal Style Hotel

Side Royal Style Hotel er et stort og stilfuldt hotel med tinder og tårne, lige udenfor Side. Hotellet har en privat del af stranden, hvor solstole og parasoller er inkluderet. Her er masser at lave for hele familien med børneklubber, forskellige træningspas og adgang til sjove vandrutsjebaner. Hvis du ikke vil lave noget, kan du bare slappe af i nabohotellets spa og bare tage dagen som den kommer.

Trendy Aspendos Beach

Trendy Aspendos Beach er et badeparadis for hele familien. Her skal du bare slippe dig løs og kaste dig ud i vandrutsjebanerne og slappe af dagen lang. Du kan også slappe af i en solstol på stranden eller i hotellets fine spa. All Inclusive er inkluderet og der er et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem - her er alle muligheder for at holde en skøn ferie i varmen og i Side.