Bedømmelse af Apollo Mondo Selected Gold Island

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 149 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Poolområdet, omgivelserne, serveringen i restauranterne og værelset
-
Maden.

Bekræftet køb : 2023-10-23


4 ud af 10

+
Guiderne og værelserne og deres udsigt
-
Vi startede med og få et værelse som var super lækkert, men der lå et hotel skråt overfor som holdte diskotek til klokken 01. Om natten så højt at vi alle inklusiv vores barn ikke kunne sove, vi holdte ud i 3 nætter og måtte så skifte værelse. Både receptionen og guiderne var bekendte med det mega høje musik og havde flere klager og folk ville skifte værelse. Vi tog lydoptagelser af det da det var så voldsomt. Og vi er jo ikke taget på ung rejse ferie

Bekræftet køb : 2023-10-23


7 ud af 10

+
Flot beliggenhed og faciliteter
-
Dårlig mad og drinks og service

Bekræftet køb : 2023-10-23


3 ud af 10

+
Stranden.
-
Har skrevet det til guiderne.

Bekræftet køb : 2023-10-23


7 ud af 10

+
Stranden
-
For meget larm (musik til kl 01.30 hver nat Manglende liggestole ved stranden

Bekræftet køb : 2023-10-16


10 ud af 10

+
At der var mange ting at vælge imellem
-

Bekræftet køb : 2023-10-16


10 ud af 10

+
Flot hotel, lækre store værelser, lækker stor balkon
-
Uhensigtsmæssig placeret dørstopper på gulv på bad, som resulterede i to brækkede tæer hos min svigerdatter.

Bekræftet køb : 2023-10-16


10 ud af 10

+
De meget søde guider Alberte og Michelle, som hele tiden var synlige og hjælpsomme. God aftenunderholdning hver aften.
-
De ansatte var utrolig dårlig til engelsk, og at det var svært at få en seng ved poolen og ved stranden, da alle ligger håndklæder, mange reserverer men bruger ikke liggestolene.

Bekræftet køb : 2023-10-16


6 ud af 10

+
Det var rent og lækre gratis is og drinks. Plus star bucks konceptet
-
Mad: lav tema så man har noget nyt hver dag. Pool: børnepool var iskold Larm: føltes som en konstant helikopter fløj udenfor værelset og musikken fra de andre hoteller.

Bekræftet køb : 2023-10-09


9 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

1598 bedømmelser
Meget godt
 
906
Godt
 
323
Middel
 
165
Mindre godt
 
89
Dårligt
 
115

5 nyeste bedømmelser

03-11-2023

af Per V Kværndrup, Danmark

Dejlig ferie.

Vi var 4 voksne og tre børn som boede på Gold Island i 24 dage. Lidt slidt hotel, men alt fungerede tilfredsstillende. Venlige mennesker, god strand og fine værelser. Kan kun være tilfredse. Havde adgang til alle faciliteter på begge hoteller. God mad og "fede drinks"

 
10-10-2023

af Luna J

Service og rengøring i top - maden er elendig

Service og rengøring er i top. Personalet havde lidt svært ved at forstå engelsk, men de var venlige og gjorde deres bedste. Maden var forfærdelig, ganske enkelt. Alt fisk var skam tilberedt, og salat var tørt og trist - tydeligt at det havde været skåret flere dage forinden. Al ost var gedeost. Vi rejste med Apollo og valgte hotellet fordi der skulle være en særskilt børne buffet - buffeten var der men havde kun åbent en enkelt gang til aften, hvor udvalget så var kolde rester fra frokost i snackbaren. Vi havde også forventet at børnene kunne hilse på apollos maskotter på hotellet (som Apollo selv skriver i hotel beskrivelsen på deres hjemmeside) disse maskotter så vi ikke en eneste gang under opholdet.

 
13-08-2023

af Birthe N

HELT FANTASTISK HOTEL

Bedste hotel, vi nogensinde har besøgt. Vi var en familie på 10 mellem 14 og 72 år afsted. Dejlige store værelser med store balkoner. Rigtig fin service af rengøringspersonalet. Maden var varieret og veltilberedt. Mad og drikke var inden for rækkevidde hele døgnet rundt på diverse barer, cafeer osv. Betjeningen i restauranten var virkelig god og vi fremhæver især mr. Serafettin, som er yderst venlig, sjov, flittig og imødekommende. Han gav os en dejlig oplevelse. Poolområdet mangler ingenting og stranden og havet er fantastisk. Vi vil helt sikkert anbefale hotellet til andre rejsende og vi vil helt sikkert selv besøge hotellet igen.

 
22-06-2023

af Flemming K Haslev, Danmark

TOP hotel!

Virkeligt imponerende hotel med fantastisk udsigt! Der er hav på tre sider! Vi boede i blok B, passede os fint, ikke så prangende som det runde søsterhotel (blok A). Vi boede på 6. sal med balkon og direkte havudsigt, var med i prisen hos Apollo, SUPER! Værelset var stort, lækkert, lyst og rent. Man kunne frit benytte begge hotellers faciliteter, barer, strande pools osv., eneste krav var at man spiste hovedmåltiderne på sit eget. Den store strand ved blok A er fantastisk! En af de bedste vi har mødt på vores mange rejser i Tyrkiet. Det fineste sand både på stranden og ude i vandet, velegnet til små og store, unge og gamle, vandet rent og varmt. Stranden ud for B er mindre med grovere sand, og der er lidt mange sten/klipper ude i vandet, kræver noget opmærksomhed. Vi benyttede ikke nogen pools, fordi stranden var så lækker. Ved den store pool (A) var der irriterende høj larmende musik, fuldstændigt kikset!? Passede overhovedet ikke til gæsterne, som bestod af rigtig mange børnefamilier, og os 'lidt' ældre. Forstår ikke hvorfor hotellet accepterer "DJ's" der spiller knaldhøj techno for sig selv og unge festaber, som IKKE er der ....?? Maden var god! Meget at vælge imellem, og frisk og lækker. Eneste lille minus var, at den ikke altid var varm. Fik f.ex. Aubergine-Moussaka (favorit) og grillet fisk, som var nærmest kold - æv. Rødvin lidt bop-bop, hvidvin og især øl glimrende! Sodavand OK, og der var kold flaskevand i alle barer. Drinksene! Det er et MUST at gå til lobbybaren i A og bede Can eller Yusuf om en special, hold nu kæft de er gode og flotte (se billede). Det er et par sjove fyre, bare giv dem noget gas! Nu vi er ved navnene, Emin, der er tjener om morgenen i B, hvilken dygtig, servicemindet, hårdtarbejdende, effektiv og sød mand, topkarakter herfra! Husk også at smage de virkelig gode Gözleme, tyrkiske fladbrød med en smule fyld, som en dame laver hver dag mellem 12 og 16, ud for græsplænen, spiste vi hver dag, som lidt sen frokost. Fint wi-fi allevegne, ingen myg, temperatur her midt i juni 26-30 grader med en lille vind ind fra havet ... Hotellet får 4 stjerner pga de nævnte ting, men vi kan sagtens finde på at komme igen ... lækker, lækker ferie!

 
21-05-2023

af 480johnny Sindal, Danmark

Fint hotel til prisen, men

Udmærket hotel til prisen. Maden var typisk en alt inklusive buffet meget ensformig, men nok. Rejsebureauet ( MixTravel) bør informere om et højt støjniveau i poolområdet højt musik hele dagen og støjende underholdning om aftenen. Vi var nødt til at flytte værelse hvilket blev gjort med et smil i det hele taget fin service fra personalet