Goldcity Holiday Resort

 • • All Inclusive-hotel
 • • Masser af faciliteter
 • • Gratis bus til stranden

Goldcity Holiday Resort er et unikt hotel med alt, hvad du kan tænke dig – og lidt mere. Her er et stort vandland, biografsal og et fantastisk spaområde. På taget ligger baren Zodiak på en roterende flade, som gør at du kan nyde udsigten over Alanya fra alle hjørner og kanter, samtidigt med at du nyder aftendrinken.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser med 3 ordinære senge for 3-5 personer. Familie-værelser med 4 ordinære senge for 4-6 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Mad, personalet og renligheden samt stor service
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 4 km
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mange pools og vandsjov
Goldcity Holiday Resort ved Alanya er et stort ferieområde med alle tænkelige faciliteter. På det store hotelområde er der totalt 6 pools, heraf en olympisk pool, som har åbent for motionssvømmere. Der er også 3 separate børnepools. Ved hovedbygningen findes en stor børnepool med vandrutsjebaner for de yngste børn. Gratis solstole og parasoller ved både pools og strand. Poolbar. Håndklædeservice mod depositum.

Vandpark med i alt 20 vandrutsjebaner, hvoraf 12 af dem kun er for børn over 12 år samt voksne. De største har åbent 2 timer om dagen, øvrige 5 timer om dagen. Pool og separat børnepool, samt 2 pools med vandrutsjebaner. Indendørspool der er opvarmet om vinteren.

God og lækker mad på flere restauranter
Én af de ting du i hvert fald ikke behøver at bekymre dig under dit ophold, er maden - her er nemlig flere forskellige restauranter at vælge imellem. Foruden buffetrestauranten er her tre a la carte-restauranter. Én gang om ugen indgår en middag på a la carte restauranten World Cuisine (mod reservation). Øvrige a la carte-restauranter indgår ikke i All Inclusive-konceptet.

Flere forskellige barer med den smukkeste udsigt over bjergene og havet. Lille biograf samt en moderne natklub med unikt design. Slikvogn der sælger popcorn og slik.

Mange træningsmuligheder
På hotellet er der fodbold, tennis, volleyball, bordtennis, bowling og billard mod betaling. Fitness-faciliteter. Fantastisk spa med forskellige afslappende behandlinger mod betaling. Gratis hamam og sauna. Alle behandlinger såsom skrubning i hamam er mod betaling.

Øvrigt på Goldcity Holiday Resort
Gratis wifi i hovedbygningen. Computere i spillerummet. Gratis deponering på værelserne. Roomservice døgnet rundt og vaskeservice mod betaling. Frisør og læge. Børneklub for børn 4-12 år med engelsktalende personale i hotellets regi. Inden- og udendørs legeplads. Velassorteret supermarked, guldsmed, taskebutik, souvenir-, skind- og læderbutik m.m.

Gratis hotelbus til og fra stranden (4 km væk). Busservice til Alanya én gang om dagen mod betaling. Underholdning og livemusik. Amfiteater hvor noget af underholdningen foregår.

Bemærk, at hotelområdet er stort med store niveauforskelle, og der kan være et kvarters gang for at nå visse faciliteter. Der er en hotelbus, der kører på hotelområdet flere gange om dagen. Ca. 3 km til Mahmutlar og ca. 15 km til Alanya centrum. Ingen trafik udenfor hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Snacks, kl. 12.30-17.00
 • Eftermiddagskaffe og -te, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00 (1 gang pr. uge er middag på á la carte restauranten World Cusine inkluderet (mod reservation). På alle andre tidspunkter er á la carte restauranter mod betaling. De á la carte restauranter som ligger på 16. etage er ikke en del af All Inclusive, og er altid mod betaling.
 • Natsnacks (suppe), kl. 24.00-01.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen, også ved sen afrejse.

Værd at vide

Der tages ikke imod kontanter indenfor hotelområdet. Man kan købe et betalingskort i receptionen.

For at benytte fodboldbanen skal man kontakte hotellet inden afrejse. Fodboldbanen er lukket hvert år i perioden 15. oktober-15. december.

Alle hoteller i Alanya

Sailor

Lejlighedshotellet Sailor ligger kun 5 minutter til fods fra den smukke Kleopatra-strand. Efter en dag ved havet er der ikke noget bedre end at vende tilbage til den skønne lejlighed og nyde en stund på balkonen. Eller hvad siger du til et dyp i poolen eller noget lækkert fra restauranten efter siestaen?

Tac Premier Hotel & Spa

Kun 50 meter fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya finder du Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du i pæne dobbeltværelser og har All Inclusive med i prisen. Forkæl dig selv ekstra på ferien med et besøg i hotellets hamam.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggeligt hotel, hvor du bor et stenkast fra den populære Kleopatrastrand. I samme bygning ligger den lækre restaurant Elite og i området omkring hotellet findes flere butikker og restauranter. I de rummelige 2- og 3-værelses lejligheder kan du lave frokost, inden det er tid til en siesta.

My Home

My Home har god beliggenhed nær Kleopatra-stranden og med centrum indenfor gåafstand. Her bor du i lejligheder og har mulighed for at lave lette måltider på ferien.

Riviera (Alanya)

Hotel Riviera i Alanya er et meget hyggeligt hotel med afslappende atmosfære og god beliggenhed i et hyggeligt og roligt område, nær Kleopatra-stranden. De to pools har plads til både store og små og i poolbaren kan du nyde noget kølende. Nyd hotellets spacenter med hamam og sauna, der er gratis adgang på visse tider, og et gratis lille fitnessrum.

Riviera Zen

På hotel Riviera Zen bor du lige ved den kendte Kleopatra-strand og kun en kort gåtur væk fra Alanya centrum. Her kan du nemt kombinere en sol- og afslapningsferie med byudflugter og seværdigheder. Du bor bekvemt i fine dobbeltværelser, og All Inclusive indgår.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et Apollo Mondo Family-hotel beliggende i den lille, charmerende by Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er udvalgt for sin høje kundetilfredshed og smukke beliggenhed på den lavvandede sandstrand. Her finder du et stort poolområde med vandrutsjebaner, forskellige gratis holdtræninger og All Inclusive, inkluderet for både voksne og børn.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island ligger vest for Alanya og er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller – vores udvalgte hoteller af høj standard og med høj kundetilfredshed. Gold Island er et kendt lokalt vartegn med sin unikke arkitektur og imponerende beliggenhed. Den globeformede bygning ligger længst ude på en pynt med imponerende havudsigt flere retninger.

Floria Beach

Floria Beach er et charmerende hotel med perfekt beliggenhed ved havet og Kleopatrastranden. Her er atmosfæren rolig og venlig, med frodige buske og smukke farver så langt øjet rækker. Fra værelset har du udsigt over havet, hvor du kan sidde på balkonen og nyde bølgernes brusen.

Kaila Beach

Hotel Kaila Beach i Alanya tilbyder god beliggenhed nær både strand og centrum. Det store poolområde indbyder til dejlige svømmeture for både store og små. Desuden ligger det krystalklare hav kort fra hotellet. Her bor du bekvemt med All Inclusive og kan ydermere bl.a. nyde træning, hamam og underholdning.

Musti

Hotel Musti i Alanya har perfekt beliggenhed et stenkast fra den berømte Kleopatra-strand. Her bor du også nær centrum af Alanya med restauranter, barer, butikker og seværdigheder. Hotellets restaurant er desuden kendt for sin gode Chicken Bombay, som man ikke må misse.

Kaila City

Hotel Kaila City ligger i Oba øst for det centrale Alanya. Herfra er der gåafstand til den fine sandstrand og du bor i rummelige dobbeltværelser og vælger selv om du bare vil have morgenmad på hotellet, eller om All Inclusive passer dig bedre. Begge muligheder tilbydes.

Narcis

Narcis er for dig, som sætter pris på en central beliggenhed nær stranden, markedspladsen, god shopping, barer, restauranter og diskoteker! Hotellet er populært blandt unge, ikke mindst i højsæsonen i juli og august. I poolbaren kan du spise en lettere frokost. Når natten falder på, stiger pulsen i Alanya, og det er bare at kaste sig ud i det vilde natteliv!

Yeniacun

På hotel Yeniacun bor du i rummelige lejligheder med bedste beliggenhed ved den kendte Kleopatra-strand i Alanya. Her kan du både bade i havet og i hotellets pool, hvor også de små børn kan lege og plaske i en separat børnepool.