Sunpark Garden

Sunpark Garden byder på dejlige pools med flere vandrutsjebaner for hele familien. Der er store lejligheder til op til 6 personer. Tilkøb halvpension eller All Inclusive for en dejlig og afslappende ferie i Alanya. Bus til hotellets private del af Kleopatra-stranden er inkluderet.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vi har været der før så vi kender det ret godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunpark Garden er et børnevenligt hotel i Alanya, hvor hele familien kan hygge sig ved hotellets to poolområder, hvoraf det ene har sjove vandrutsjebaner for hele familien. I bekvem afstand er der et stort udvalg af underholdning og shopping i Alanyas centrum og havn. Vil du bade i havet, er der to strande, den østlige strand og til Kleopatra-stranden, hvor hotellet tilbyder transport et par gange om dagen.

Sunpark Garden har to poolområder. Et poolområde med en pool og en separat børnepool. Ved vandlandet er der en pool med en mere lavvandet del for børn. Bassinerne er adskilt af et hegn. Tre vandrutsjebaner til ældre og to lavere og mindre vandrutsjebaner til de mindste. Vandrutsjebanerne har en aldersgrænse på 12 år og børn under 12 år kan køre i selskab med en voksen. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder medfølger, men ønsker du at skifte dem på ferien, er det mod betaling.

En restaurant, der serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffeter, men som også serverer à la carte-retter fra det internationale og tyrkiske køkken. To barer, en ved poolen og en ved vandrutsjebanerne.

Hotellet tilbyder aktiviteter i løbet af dagen, såsom vandgymnastik og forskellige former for gruppetræning. Hammam, dampsauna og massage mod betaling. Fitnessrum. Bordtennis, minigolf og billard mod betaling. Volleyballbane. International børneklub med engelsktalende personale for børn 4-12 år. Legeplads. Aftenunderholdning med shows, minidisko og livemusik.

Gratis wifi på hele hotellet. Mikroovn og strygefaciliteter kan lånes i receptionen. Minimarked. Hotellet tilbyder gratis daglig transport til Kleopatra-stranden. Solstole og parasoller på stranden mod betaling. Det er omkring 1 kilometer til centrum af Alanya, 2 kilometer til havnen i Alanya og 1,5 kilometer til både Kleopatra-stranden og den østlige strand. Hotellet ligger i et område med både hoteller og private boliger. Omkring hotellet er der lokale butikker og frugtmarkeder.

Måltider

 • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Morgenmaden serveres kl. 08.00-10.00 og middagen serveres kl. 19.00-21.00.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet kl. 08.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet kl. 19.00-21.00
 • Snacks kl. 16.00-17.00
 • Is på bestemte tider
 • Eftermiddagskaffe kl. 16.00-17.00
 • Internationale forfriskninger, kaffe, øl, vin og drinks af internationale alkoholholdige drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på

Dobbeltværelserne kan bookes for sommeren 2024.

Alle hoteller i Alanya

Sailor

Lejlighedshotellet Sailor ligger kun 5 minutter til fods fra den smukke Kleopatra-strand. Efter en dag ved havet er der ikke noget bedre end at vende tilbage til den skønne lejlighed og nyde en stund på balkonen. Eller hvad siger du til et dyp i poolen eller noget lækkert fra restauranten efter siestaen?

Tac Premier Hotel & Spa

Kun 50 meter fra den smukke Kleopatra-strand i Alanya finder du Tac Premier Hotel & Spa. Her bor du i pæne dobbeltværelser og har All Inclusive med i prisen. Forkæl dig selv ekstra på ferien med et besøg i hotellets hamam.

Havana Apart

Havana Apart er et hyggeligt lejlighedshotel, hvor du bor et stenkast fra den populære Kleopatrastrand i Alanya. På hotellet ligger den lækre restaurant Elite og i området omkring hotellet findes flere butikker og restauranter. I de rummelige 2- og 3-værelses lejligheder kan du lave frokost, inden det er tid til en siesta.

My Home

My Home har god beliggenhed nær Kleopatra-stranden og med centrum indenfor gåafstand. Her bor du i lejligheder og har mulighed for at lave lette måltider på ferien.

Riviera Alanya

Hotel Riviera i Alanya er et meget hyggeligt hotel med afslappende atmosfære og god beliggenhed i et hyggeligt og roligt område, nær Kleopatra-stranden. De to pools har plads til både store og små og i poolbaren kan du nyde noget kølende. Nyd hotellets spacenter med hamam og sauna og et gratis lille fitnessrum.

Apollo Mondo Family Gold Island

Apollo Mondo Family Gold Island er et Apollo Mondo Family-hotel beliggende i den lille, charmerende by Avsallar, vest for Alanya. Hotellet er udvalgt for sin høje kundetilfredshed og smukke beliggenhed på den lavvandede sandstrand. Her finder du et stort poolområde med vandrutsjebaner, forskellige gratis holdtræninger og All Inclusive, inkluderet for både voksne og børn.

Apollo Mondo Selected Gold Island

Gold Island ligger vest for Alanya og er et af vores Apollo Mondo Selected hoteller – vores udvalgte hoteller af høj standard og med høj kundetilfredshed. Gold Island er et kendt lokalt vartegn med sin unikke arkitektur og imponerende beliggenhed. Den globeformede bygning ligger længst ude på en pynt med imponerende havudsigt flere retninger.

Goldcity Holiday Resort

Goldcity Holiday Resort er et unikt hotel med alt, hvad du kan tænke dig – og lidt mere. Her er et stort vandland, biografsal og et fantastisk spaområde. På taget ligger baren Zodiak på en roterende flade, som gør at du kan nyde udsigten over Alanya fra alle hjørner og kanter, samtidigt med at du nyder aftendrinken.

Narcis

Narcis er for dig, som sætter pris på en central beliggenhed nær stranden, markedspladsen, god shopping, barer, restauranter og diskoteker! Hotellet er populært blandt unge, ikke mindst i højsæsonen i juli og august. I poolbaren kan du spise en lettere frokost. Når natten falder på, stiger pulsen i Alanya, og det er bare at kaste sig ud i det vilde natteliv!

Yeniacun

På lejlighedshotellet Yeniacun bor du i rummelige lejligheder med bedste beliggenhed ved den kendte Kleopatra-strand i Alanya. Her kan du både bade i havet og i hotellets pool, hvor også de små børn kan lege og plaske i en separat børnepool.

Monart City

All Inclusive hotellet Monart City ligger lige ved stranden i Alanya. Her er to dejlige poolområder og en vandrutsjebane. Hotellet har sin egen del af stranden, hvor hotellet tilbyder solstole, parasoller, drikkevarer og gratis wifi.

Cook's Club Alanya

Cook's Club Alanya er et moderne hotel for gæster over 12 år. Her er en hyggelig og afslappet atmosfære, en restaurant, der serverer god mad og en bar, der byder på stilfulde, velsmagende drinks.

Alaaddin Beach

Alaaddin Beach i Alanya er et charmerende og moderne hotel for gæster over 18 år. Hotellet er beliggende midt på Kleopatra-stranden og har et arabisk touch med mange fine og farverige mosaikdetaljer. Poolområdet har udsigt over stranden.

Aska Just in Beach

All Inclusive-hotellet Aska Just In Beach ligger lige over den fine strand i den lille by Avsallar, vest for Alanya. Her venter afslappende feriedage ved poolen, men der er masser at lave for alle i familien - tennis, børneklub, dejlig spa, diskotek og fitnessrum.

Magi Apart

På Magi Apart bor du et stenkast fra stranden og i gåafstand til centrum af Alanya. Her bor du i 2-værelses lejligheder med balkon, og hotellet har et dejligt poolområde og en restaurant.

Lavinia

Lavinia ligger i Oba-området lige øst for Alanya. Hotellet har et lille poolområde med pool. I gåafstand ligger den lange strand, der starter fra Alanya og strækker sig flere kilometer mod øst. Om aftenen kan du gå en tur langs strandpromenaden ind til Alanya til hyggelige restauranter, et stort udvalg af shopping og aftenunderholdning.

Kaila Beach

Hotel Kaila Beach i Alanya tilbyder god beliggenhed nær både strand og centrum. Det store poolområde indbyder til dejlige svømmeture for både store og små. Desuden ligger det krystalklare hav kort fra hotellet. Her bor du bekvemt med All Inclusive og kan ydermere bl.a. nyde træning, hamam og underholdning.

Riviera Zen

På hotel Riviera Zen bor du lige ved den kendte Kleopatra-strand og kun en kort gåtur væk fra Alanya centrum. Her kan du nemt kombinere en sol- og afslapningsferie med byudflugter og seværdigheder. Du bor bekvemt i fine dobbeltværelser, og All Inclusive indgår. Aldersgrænsen for at bo på Riviera Zen er 16 år.

Kleopatra (Alanya)

Kleopatra ligger over Kleopatrastranden i Alanya og her kan dagene tilbringes i hotellets pool på taget. For de mindste i familien er der børnebassin. En kort gåtur fra hotellet ligger den berømte strand og en længere gåtur er centrum af Alanya som har alt fra restauranter, barer og shopping i overflod.